CANTATA: “Arion i el dofí”

Mireu quin vídeo m’han passat…Moltíssimes felicitats pel gran treball que heu estat fent durant aquests mesos!!! Estic encara en un núvol d’il·lusió! Quina passada!

Deu anys ja té la Cantània…

3 thoughts on “CANTATA: “Arion i el dofí”

 1. sonia 6ea

  Marta, que xulu que hagis posat un troç de la cantata, hi ha un tros on s’hem veu ami de primera plana jajajaja. Una pregunta, les obres de teatre: del dia del pica-pica del Barça les has penjades? es que no les trovo i voldria veure-las a més a més que la meva mare vol veure la meva i la del marc,l’Amal i la Cris jeje, ja em respondras i em dius si estan o no i aquin apartat!!!

  Feliçitats per aquest bloc tan xulo!

 2. Marta Torrent Post author

  Ei Sònia!

  Veig que ja has trobat l’apartat del teatre! Espero que la teva mare i tu en gaudiu! Fins demà…que marxem de colònies!!!

 3. maria E.

  Ei Marta! Ens va sortir molt bé! Tothom deia el mateix! Gracies a tu és possible! Ets genial llàstima que és el nostre ultim any!!!

  Petons

  Atentament:Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *