XESCO BOIX…

Quan sents amb tanta força i ho vius i t’hi compromets i ho gaudeixes…aconsegueixes transmetre allò que mai t’hauries imaginat; Xesco Boix posava cor a cada nota, a cada ritme, en tots els somriures i per això l’hem recordat i el recordarem tant i hem cantat les seves cançons amb un àngel increïble! 

Clica aquí! Xesco Boix.

COM CRÉIXER?

 Un rei va anar fins el seu jardí i va descobrir que els seus arbres, arbustos i flors s’estaven morint.

El Roure li va dir que es moria perquè no podia ser tan alt com el Pi. Mirant al Pi, el va trobar caigut perquè no podia donar raïms com la Vinya. I la Vinya es moria perquè no podia florir com la Rosa.

La Rosa plorava perquè no podia ser alta i sòlida com el Roure. Aleshores va trobar una planta, una maduixera florint i més fresca que mai.

El rei va preguntar:

– Com és que creixes saludable enmig d’aquest jardí musti i ombriu?

No ho sé. Potser sigui perquè sempre vaig suposar que quan em vas plantar, volies maduixes. Si haguessis volgut un Roure o una Rosa, els hauries plantat. En aquell moment em vaig dir: “Intentaré ser maduixa de la millor manera que pugui”.

Autor: Jorge Bucay

1.- Quin creieu que és el missatge que ens vol  transmetre el conte?

 

“TEATRILLU”

Una bona manera d’entendre i treballar el teatre és creant-ne. Aquestes representacions són fruit d’una estoneta de classe dedicada a elaborar i interpretar les pròpies escenes. Encara que hagi estat molt poc temps, la imaginació i l’empenta dels nois/es de 6è ha fet que les creacions hagin estat ben divertides.

Clica a sobre de cada títol per veure els vídeos.

CREAR…

EXPERIMENTAR…

IMAGINAR…

INTERPRETAR…

VIURE…

EL TEATRE,

A L\’ESCOLA!

CAMILLE DALMAIS

Un vídeo d’una de les cantants que més m’agrada…es diu Camille Dalmais. Penseu que tots els sons que sentiu es realitzen amb el cos, la veu…

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rkYNOTX9VFw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

LA VACA DEL PASTOR!!!

No sabeu pas la cançó, la cançó, la cançó… 

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/SiM_IgNPAnU” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]