Hem visitat les coves del Toll

Avui hem visitat les coves del Toll de Moià. Ha estat una molt bona experiència, en què hem pogut aprendre moltes coses sobre la prehistòria.
Primer hem fet un taller d’arqueologia en què hem pogut experimentar com treballen els arqueòlegs per fer les seves troballes.
Després hem visitat la cova del Toll i hem pogut recórrer els 180 metres de longitud interior, mentre en Julià ens anava explicant com s’havien descobert, què s’hi havia trobat, qui hi havia viscut i d’altres anècdotes.
Posteriorment, dins d’una cabana que reprodueix la vida al Neolític, la Montse ens ha explicat aspectes de l’evolució de l’espècie humana, ens ha mostrat còpies de diferents calaveres, ens ha explicat l’evolució en l’elaboració d’eines de tall i ens ha mostrat diverses maneres que tenien per fer foc.
Finalment, ens hem desplaçat en autocar al Museu de Moià i hi hem fet una visita guiada, on hem pogut observar moltes de les troballes que s’han fet a les coves i tot d’altres informacions i objectes relacionats amb la prehistòria.

Un cop fetes totes les visites, hem anat a un parc a dinar.

Crec que ha estat una visita molt profitosa i molt motivadora per a l’alumnat.

Cliqueu damunt la foto per veure’n tot l’àlbum.

 

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *