Colònies a Vespella

Hola famílies! Aquí teniu un aperitiu de lo que van ser les nostres colònies a Vespella. Esperem que us agradin les fotos.

Colònies Colonies GURB
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Pàgines noves

Hem afegit dues pàgines amb contingut específic. Si us hi fixeu, veure dues pestanyes noves al costat de la de pàgina d’inici.

A la pàgina Protagonista de la setmana hi anirem penjant comentaris i fotos de les exposicions que han presentat els i les alumnes de cinquè. Podeu fer-hi comentaris.

A la pàgina Matemàtiques , de moment hi hem penjat un enllaç a una pàgina que és molt interessant per treballar i gaudir de les matemàtiques. Es diu “disfrutalasmatemáticas.com” i podeu fer-la servir per practicar aquesta matèria a casa.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Taller de ceràmica

Els i les alumnes de cinquè estem fent un taller de ceràmica en què aprenem a treballar el volum. Participem en un projecte col·laboratiu amb les altres escoles de Parets, organitzat des de la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament. Durant quatre sessions d’hora i mitja les espcialistes, Mia Martí, Antònia Puig i Sandra Colom, ens ensenyen a teballar el fang i ens ajuden a fer les figures que després es couran i pintaran.

Aquest curs el projecte és “La història de la pedre del Diable i tradicions catalanes”.  El resultat final es podrà veure a l’exposició que es farà a l’abril a Can Rajoler.

Cliqueu aquí per veure més fotos.

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Hem visitat les coves del Toll

Avui hem visitat les coves del Toll de Moià. Ha estat una molt bona experiència, en què hem pogut aprendre moltes coses sobre la prehistòria.
Primer hem fet un taller d’arqueologia en què hem pogut experimentar com treballen els arqueòlegs per fer les seves troballes.
Després hem visitat la cova del Toll i hem pogut recórrer els 180 metres de longitud interior, mentre en Julià ens anava explicant com s’havien descobert, què s’hi havia trobat, qui hi havia viscut i d’altres anècdotes.
Posteriorment, dins d’una cabana que reprodueix la vida al Neolític, la Montse ens ha explicat aspectes de l’evolució de l’espècie humana, ens ha mostrat còpies de diferents calaveres, ens ha explicat l’evolució en l’elaboració d’eines de tall i ens ha mostrat diverses maneres que tenien per fer foc.
Finalment, ens hem desplaçat en autocar al Museu de Moià i hi hem fet una visita guiada, on hem pogut observar moltes de les troballes que s’han fet a les coves i tot d’altres informacions i objectes relacionats amb la prehistòria.

Un cop fetes totes les visites, hem anat a un parc a dinar.

Crec que ha estat una visita molt profitosa i molt motivadora per a l’alumnat.

Cliqueu damunt la foto per veure’n tot l’àlbum.

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , , | Deixa un comentari

VISITA A LES COVES DEL TOLL de Moià

El proper dimarts, 13 de novembre anirem a visitar les Coves del Toll de Moià. Allà podrem aprendre moltes coses sobre la Prehistòria, cosa que ens serà molt útil per al nostre projecte. A més és un tema de l’àrea de medi de cinquè.
Si voleu més informació sobre la visita la podeu trobar al següent enllaç: http://www.covesdeltoll.com/covesdeltoll_activitats_didactiques2012.pdf

Esperem aprendre-hi molt.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Hola, món!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

Publicat dins de General | 1 comentari