Hola a tothom!

Aquest és un bloc adreçat a tothom qui comparteixi les mateixes motivacions i interessos que jo. Conèixer gent i idees noves n’és la principal funció.

Em presentaré: sóc mestra d’educació especial d’una escola d’educació infantil i primària d’una línia. També sóc psicopedagoga, tot i que no m’hi he dedicat mai. Formo part d’un grup de recerca de la Universitat de Barcelona que es dedica a diagnosticar i intervenir en les dificultats d’aprenetatge (Grup DIDA). La meva feina m’agrada molt, i cada dia, cada alumne, és un repte a perseguir.

El meu altre vici, a part de la feina i la recerca, és viatjar. El meu marit i les dues motxilles són els meus companys de viatge. Sempre que podem… el món és tan gran i queda tan per veure…

One thought on “Hola a tothom!

  1. Mr WordPress

    Hola, això és un comentari.
    Per a esborrar un comentari només heu d’entrar i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o d’esborrar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *