Bon dia a tothom!

http://www.goear.com/listen/3a421e0/efectes-sonors-

Aquesta és una seqüència molt quotidiana per tothom, fins i tot pels nens i nenes. Amb aquests efectes sonors podem potenciar la percepció i la discriminació auditiva dels més petits (educació infantil). D’aquesta maneta aguditzem i fem més precisa la integració auditiva de sons i sorolls, i ajudem a desenvolupar millor la futura lectura i escriptura. Podem crear seqüències de rutines i coses habituals per ells. Ànims, és divertit!

Programa enginy

http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/enginy/001_769859.rm

El portal edu3.cat ofereix moltes activitats de l’estil d’aquesta, dins el Programa Enginy, activitats molt útils per a treballar amb alumnes de cicle inicial. A l’escola treballem les matemàtiques i la llengua catalana a partir de racons. El programa enginy l’utilitzem com un recurs més dins el racó de lògica.
Als nens els agrada molt treballar amb l’ordinador, i són activitats més motivadores que una simple fixa.

Hola a tothom!

Aquest és un bloc adreçat a tothom qui comparteixi les mateixes motivacions i interessos que jo. Conèixer gent i idees noves n’és la principal funció.

Em presentaré: sóc mestra d’educació especial d’una escola d’educació infantil i primària d’una línia. També sóc psicopedagoga, tot i que no m’hi he dedicat mai. Formo part d’un grup de recerca de la Universitat de Barcelona que es dedica a diagnosticar i intervenir en les dificultats d’aprenetatge (Grup DIDA). La meva feina m’agrada molt, i cada dia, cada alumne, és un repte a perseguir.

El meu altre vici, a part de la feina i la recerca, és viatjar. El meu marit i les dues motxilles són els meus companys de viatge. Sempre que podem… el món és tan gran i queda tan per veure…