El passat dia 20 de febrer, els i les alumnes de 5è vam anar d’excursió a les coves del Salnitre i a la muntanya de Montserrat. Aquesta sortida, relacionada amb l’àrea de coneixement, va tenir dues parts.

Primer vam anar a visitar les coves del Salnitre de Collbató. Va ser una visita meravellosa, vam aprendre moltes històries i llegendes i també vam fer un recorregut fascinant per dins de les coves. Us aconsellem a tots que hi aneu. Val la pena repetir la visita!

En sortir, vam anar al Monestir de Montserrat i vam agafar el funicular per pujar fins a Sant Joan. Vam córrer, vam gaudir de la natura i també vam aprendre unes quantes coses que hem de tenir en compte quan anem a la muntanya: respectar la gent que passeja, recollir la nostra pròpia brossa…

En fi, una excursió molt bonica… Aquí us deixem unes fotos!

FOTOS