Educació per la NO violència

El primer exercici que proposo és que envieu un comentari d’un cas de violència que hagueu llegit als diaris, revistes o internet i que m’expliqueu el vostre punt de vista i què farieu per evitar aquests tipus de situacions.

Per ajudar-vos penjo un video perquè pogueu fer un bon comentari i uns quants links d’informació!

Pàgines Web:

http://www.monografias.com/trabajos15/la-violencia/la-violencia.shtml teoria i definicions

http://www.proverbia.net/citastema.asp?tematica=86 es de frases cèlebres sobre la violència.

http://www.guardiacivil.org/mujer/domestic.jsp sobre la violència domèstica

Violència de genere: VíDEOS

 Violència Infantil, aquest al principi fa riure però ja veureu!!


Generated by Mp3Realm.org

31 thoughts on “Educació per la NO violència

 1. robert

  Per mi aixo esta be que es fagi perque aixi no haura violencia per exemple el que pasa a Italia amb els jitanos de romania que estan fent tot de tonteries i coses violenties.
  Dew Miriam

 2. MERCE

  la majoria son dones les que son agredides.. i n’ hi han moltes que no se separen perque tenen fills.. i tenen por de denunciar a la policia els maltractaments que reven per por de que torni a passar.
  tambe n’hi ha que son matades per la seva parella sentimental pero.. jo crec que si la teva parella, algun home.. tu pot fer una vegada i ell veu que tens molta por i per aixo no ho vols denunciar aixo pot passar moltes vegades.
  si jo em trobes en aquest cas ho denunciaria a la primera vegada no deixaria que em tornes a pegar…
  fins que la policia no el detingues no podria viure tranquila perque viuria amb po… perque aixo m’ho podria fer a mi pero a molta gent mes!

  aixo es tot:

  MERCE

 3. mmar46 Post author

  Bones!!!
  vec no no s’anima gaire la cosa, a veure si feu més comentaris!!!

  dewwwwww

 4. Albert

  El cas que recentment més he sentit i he vist és el de l’assessinat d’un jove català anti-nazi i anti-faixista al metro de Madrid. Crec que va anar així:

  Es feia una manifestació a fabor dels nazis i del feixisme. Al fer-se aquesta manifestació també s’en va fer una en contra. Aquest pobre noi català i va anar, i desafortunadament es va trobar amb un grup de uns p***s nazis que el van matar.

  Jo hi estic totalment en contra :[ ja que són independentista i anti-feixista.

  Salu2!

  Visca Catalunya!

 5. ester rodríguez roig

  Jo penso igual que la Mercè que moltes dones que han estat maltractades no denuncien al seu home per por de que els hi faci alguna cosa més grossa. Hi ha dones que si que es separen de seguida.
  Hi ha algun cas pocs que es el revés que les dones maltracten al seu home però la majoria dels casos són els homes que maltracten a les dones.
  A vegades els pares també maltracten els fills sobretot a nadons i els llançant a contenidors… per això molts nois i noies de grans tenen problemes que pegant o insulten a altres noies o nois que són de diferent religió o que tenen alguna malaltia.
  Això és tot espero que t’hagi agradat.

  DEW

 6. Amat

  Les dones que són agradides tenen po de la persona que la agradit no poden anar a posar una denuncia de la por que tenen,perquè no el torni
  a agradirla.

 7. mmar46 Post author

  Això ja s’està animant!
  Els comentaris que feu m’agraden mooolt.
  Ànim i bon cap de setmana!!

 8. LAURA

  io e vist moltes vegades per la tele el cas de akell home k va pegar a la noia colombiana al metro.penso k aixo es un cas mol cla de racisme i tmb crec k a l’agresor no el van castigar com u aurien d’haver fet per k l’hagues pogut matar.

  deww

 9. Nuri3ttha

  la meva opinio de tot ai´xò es que es intolarable iq ues es vergoyos i que sobretot es te que acabar ven aviat
  primer el que es t que fe es denunciar i assegurar-se de que el que tu
  a fet estigues uns kuants anys a la presó i que peges per aver-ho fet !
  Núria =)

 10. sergi

  moltes dones tenen por de denunciar les agresions ja k tenem por de que els hi pugui passar i ho passen molt malamenthi ha moltes homes masclistes en paisos no desarrollats kom diu l’albert el noi anti-faixista assasinat a madrid n’es un exemple(per maltractaments els que estem vivint d’espanya)
  dew

  visca catalunnya lliure

 11. Joan Albert

  Haloha mestra!!! aki esta el meu comentari.

  De vegades pensem k el mon tornat boix perk kuan veiem les noticies sol veiem agrecions i maltractaments. Si les persones tinguesim mes solidaritat i mes respecte cap a la dona si pases el mon seria una passada. Totom s’estimaria (amistat). Jo crec k la violencia no condoeix a res bo.

  bay bay baby!!! arreveure ya ens veurem per l’insti (el dilluns a les 16:15)xd dewwww

 12. Jordina

  per la tele han sortit un mun de casos de dones maltractades i inclus mortes per seu marit.En canvi de dones qe an maltractat o inclus matat al seu marit no gaires.

  Aixo sta mol malament pk cap persona d aqest món es marix ni qe la matin ni qe li fasin mal tots stem en les mateixes condicions de qe en toqi viureu i molta gent no u reconeix quan li passa

  BY: Jordina
  FROM: Miriam

  PD: spero qe stigi bé

 13. RoGeR23

  Això està molt malament, un dels exemples, que l’altre dia, en un programa de televisió va sortir un home demanant-li per casar-se a una dona i ella espantada va rexaçar, al cap de 2 dies la va matar. S’ha de lluitar contra la violència.

 14. Marina

  YO PENSO, QUE LES DONES QUE PATEIXEN MALTRACTAMENTS EL PRIMER QUE HAN DE FER, ES DENUNCIARO, PERQUÈ UNA PERSONA QUE MALTRACTA A UNA ALTRE ESTÀ DEMOSTRAN QUE NO SE L’ESTIMA.

 15. marti

  nomes vull k sapigues que estic en contra de la violència i que el que vec a les noticies no m’agrada el que sento a la radio.

 16. alejandra hernandez

  uolesss!
  bueno vull dir que no magrada el que es veu cada dia ales noticies que es tanta violència als homes tan com les dones !crec que es tindria que fer mes justicia ! perque no tota la gent denuncia al seu agressor , perque no sen donen compte , i estimen ala seva parella o tambe tenen por ! , normalmen hi ha tant com maltractments psicològics com físics , bueno crec que ja esta … sol vull dir que a totes les dones i homes que obrin els ulls i que la llei faci justicia!,perque cada dia hi han moltes morts o maltracmaments , a catalunya hi han hagut 69 dones mortes …

  dw!!!

  (avere si us agrada :p i ala profe ))!!

 17. roger

  trobo molt malament tot el que passa.
  L’altra dia van matar a una dona i va sortir 5 dies abans a la tele demanan-li el seu ex que volia tornar amb ella

 18. merce

  uoles de nou!!

  hi vull afegir algunes kusetes mes..!!

  l’altre dia es va fer una manifestacio per akell noi que el van matar per feixisme al metro de madrid..

  moltes persones es van anar a manifestar per la seva voluntat. la majoria de la gent no esta d’ acord…
  Unes 2.000 persones s’han concentrat aquest dilluns a la Puerta del Sol per condemnar l’assassinat “feixista” de Carlos Javier Palomino Muñoz, de 16 anys, a l’estació de metro de Legazpi. Convocats pel Fòrum Social de Madrid, els manifestants, entre els quals hi havia dirigents d’IU i el PSOE, s’han situat darrere una pancarta amb la paraula “pau”. El noi va morir quan es dirigia a una manifestació contra grups neonazis i es va veure involucrat en una baralla entre neonazis i antifeixistes. Set persones més van resultar ferides, entre elles el presumpte autor de l’apunyalament mortal, un menor que va ser detingut.

  El jove mort en l’enfrontament entre neonazis i antifeixistes a l’estació de metro de Legazpi tenia 16 anys, era fill únic i vivia al barri de Vallecas amb la seva mare i la seva àvia. Precisament, la mare i l’àvia s’han desplaçat avui a l’Institut Anatòmic Forense per identificar el cadàver.

  El Moviment contra la Intolerància ha anunciat que es personarà com a acusació particular en la causa contra el presumpte autor de la mort del jove. El president de l’associació, Esteban Ibarra, ha convidat totes les organitzacions socials, ciutadanes i d’immigrants a constituir un comitè de suport a aquesta acusació, “de manera que sigui el poble de Madrid el que l’exerceixi contra els crims xenòfobs”.

  Tanmateix, la delegada del govern a Madrid, Soledad Mestre, ha explicat que la marxa no es va prohibir, perquè la petició l’havia formulat un partit legal, Democràcia Nacional. Mestre, a més, ha assenyalat que la mort del jove es va produir “de camí” a la manifestació, i no pas “durant” la marxa, i ha subratllat que no es tracta d’un atac racista, ja que la víctima era espanyola.

  D’altra banda, el Consell de la Joventut d’Espanya i el de la Comunitat de Madrid s’han sumat a la crida d’altres entitats que en les últimes hores han sol·licitat a la delegació del govern espanyol a la Comunitat que no autoritzi les manifestacions “clarament violentes, racistes, xenòfobes i antidemocràtiques”.

  Condemna de Democràcia Nacional

  Els convocants de la manifestació, el partit ultradretà Democràcia Nacional, han condemnat la mort del jove i han aclarit que el suposat agressor no està afiliat al partit. El partit ha posat en dubte que l’acusat assistís a la marxa, ja que a l’hora en què es va produir l’agressió els 200 assistents a la manifestació ja eren al punt de sortida.

  D’altra banda, es van coneixent més dades sobre el presumpte assassí del jove. Josué E. de la H., de 24 anys, ja s’ha recuperat de les ferides d’arma blanca que el van obligar a ingressar a l’hospital i aquest dilluns ha passat a disposició judicial. L’agressor és militar professional i pertany al regiment Immemorial de l’Exèrcit de Terra des de fa un any, durant el qual no ha mostrat “cap problema de comportament”.

  Protesta a Barcelona

  La mobilització en senyal de protesta per la mort del jove antifeixista a Madrid arriba l’endemà que es fessin concentracions tant a Madrid com a Barcelona. A la Ciutat Comtal, 150 persones es van passejar pel centre de la ciutat amb pancartes antifeixistes. Els manifestants van denunciar els grups d’ideologia neonazi i van reclamar la fi de la impunitat d’aquest tipus d’agressions.

  Els joves es van trobar a la plaça Sant Jaume i després van caminar fins a la plaça de Catalunya. A les pancartes s’hi podia llegir: “Ja n’hi ha prou, d’impunitat”, “cap agressió sense resposta”, “fora nazis” o “plantem cara al feixisme”.

  buenuu adew per x segona vegada!!!

  by?

 19. MaRiOnA

  Boness!!
  Dons jo crec que la violència no n’hi hauria d’haver ja que així no arreglem res, al contrari ho empitjorem.
  Un dels casos que us voldria dir es el de la violència de gènere. per les notícies vaig veure que a Espanya ja havien mort 78 dones maltractades per les seves parelles.
  es esgarrifant de només sentir…=S
  la justícia (si es que n’hi ha) hauria de fer algu més del que estan fent!
  I son diu l’ester si fem servir la violència només fem que provocar més violència.

 20. Sara

  Jo penso igual, la violència de gènere es uns dels casos més greus que hi han. la justícia hi hauria de fer alguna cosa amb aquet masclisme contra la dona. les dones tenim drets.
  Dewww!!:)

 21. MaRiOnA

  Bones!!
  Dons jo crec que un dels casos més greus són els de la violència de gènere. per les notícies vaig veure que a Espanya ja havien mort 78 dones per maltractaments de la seva parella! Fins a on aguantarem! entre tots hi hauriem de fer alguna cosa tot aixo és masclisme!
  Dewwww!!jeje 🙂

 22. *- m.serra -*

  Bones!!

  Hi ha moltes dones que han estat maltractades pels seus homes,i normalment, per por, no els denuncien. Hi ha casos però en què la dona sí que denuncia al home. La majoria de maltractaments són les dones que han estat maltractades, però també hi ha casos en què els homes han estat maltractats. Inclús hi ha hagut casos en què s’han maltractat nens,nadons… si la gent no s’adona que han estat maltractats, els seu (pare, mare) els segueixen maltractan de grans, així que de grans poden tenir problemes.

  Bye Bye!!
  Ens veiem

 23. rosa

  uolaa!!

  jo crec que no hi te d’ haver cap descriminacio cap a les altres persones… crec que cadascu es de la seva religio i que tutohm te els seus drets de fer el que vulgui!!

  jo estic d’ acord amb akella manifestacio que vann fer molts alumnes d’ instituts que van voler anar a manifestarse per aquell noi que no va fer res i van acabar amb la seva vida…
  pero tamnbe hi han ¡molts altres casos sobre la violencia hi han molts maltractamenrts de parelles en que el marit pega… a la seva dona pero tenen por a denunciar-ho pel que pugui, passar despres!!
  …. wenu adeuuuuu

 24. maRiin3ttah

  El coment, sense donarme conte le escrtit amb majúscula.. sorry..
  bueno res que ja tens el meu coment..xD!apa ens veiem petOns..muà!
  ^^’!

  att,,
  maRiin3ttah*

 25. Nil

  jo crec que està be que es posin facilitats per a les dones en cas de maltractaments, però potser en podrien posar menys que algunes dones s’aprofien i acaba rebent qui no ha fet res

  deu

 26. israel

  trobo molt malament tot el que passa.
  L’altra dia van matar a una dona i va sortir 5 dies abans a la tele demanan-li el seu ex que volia tornar amb ella

 27. israel

  hola mestra k fas¿?¿’
  be?¿?¿?
  jo aqui escribinta elcomentari.
  meeeeeeeeeeennnnnnwwwwwwwwwwww
  ja esn veurem a l’insti

  xau

  xd

 28. albert ramonnnnnnnnn

  eppppp ola mestra que tal no vull posar cap comentari perque no se que pusar peru escric aqueta xorrada perque sapigues que e entrat am la paxina web aketa que as creat tu

  d’ altra vanda et vull dir que li tindries de posar un 0 a l’ israel pel segon comentari que a ficatt jjaj

  es broma

  buenu men vaix a recollir els ous a les gallines

  adeuu a tothom!!

 29. aLba ribeee. =)

  uoLaaa =)
  reees dons Q em pasu per eL bLooog =)
  esta moL beee,,!
  dons avereee tema de la violencia..
  crec que nno caldria recurrir en aquesty fet ja que amb una simple conbersa, un simple demana perdo dons es sufisien… el q pasa esq la gen dons.. no te serveell i u efectua.. kom per exemplee.. la noia dominicana crec del tren… “anava borraxo” i si u anes tampoc es un comportamen apropiat per una persona aixi…
  un bon castic amb aquesta gen els i niria de perles…
  reee mes… un petunaaas peLs d 2na.. i per l mstraa =)

 30. sonia aranda

  bee mestraa! dons ara em toca a mii eskriure el comen vei que aixo esta mol animat =)

  trobo malamen axo de que els homes maltractin a les dones o les dones als homes per molts cops per problemes i discusions no tan greus com per patir maltractacions que al cap i a la fi només es violència i no arreglem res.
  la majoria de casos es l’home qui a maltractat la dona ja que la dona en molts casos també maltracta a l’ home.

  :Prop de la meitat de casos de violència domèstica estan relacionats amb el consum d’alcohol

  Un 47% de les persones involucrades en les situacions de violència domèstica van consumir alcohol abans dels fets. Segons l’estudi difós per la Fundació Salut i Comunitat, per encàrrec de l’Organització Mundial de la Salut, la majoria de vegades -una quarta part- ha estat l’agressor qui ha begut, mentre que en un 16,7% de vegades han estat tant la víctima com el seu botxí. El percentatge baixa fins al 3,5% quan es parla de casos en els quals només ha consumit alcohol la víctima.

  bye bye
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *