Posem en marxa la XI Trobada de Corals d’infantil i primària al MVO

Durant el proper mes d’abril se celebraran les dues Trobades de Corals f’infantil i primària del Maresme i del Vallès Oriental. La primera trobada serà el dimecres 10 d’abril a l’auditori del centre cultural de Bellavista de Les Franqueses del Vallès, i la segona trobada serà el dimecres 17 d’abril al Teatre Monumental de Mataró.

Els cants comuns seran:
El Cant de la Trobada
El burriquet
La nau pirata

A més, igual que les altres edicions, us convidem a preparar dues cançons: una tradicional catalana i una d’arreu del món. Un cop passada la trobada compartirem les partitres de les cançons amb totes les escoles participants.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *