Estètica de les lletres

Aquelles lletrotes que a vegades ens fan alarmar, també tenen la seva possibilitat de treball “sistemàtic”, que tampoc no és que sigui garantia de res, però que pot ajudar. He trobat una pàgina web que permet fer un full de cal·ligrafia mentre ets connectat. Totes les opcions que hi ha per configurar aquest full són visibles en la imatge que hi ha més avall: Títol de la pàgina, peu de pàgina, grandària de la lletra, alguns tipus de lletra… Aquí sota immediatament clicant sobre la paraula cal·ligrafia hi teniu l’enllaç:

Cal·ligrafia

Aquestes són les dues imatges que il·lustren el procés, que és molt senzill:

Creador cal·ligrafia

Creador cal·ligrafia

Pàgina de Cal·ligrafia

Pàgina de Cal·ligrafia

Espero que sigui de profit

One thought on “Estètica de les lletres

  1. Núria

    És un recurs genial!!! Molt útil per fer significatiu el treball sistemàtic de cal·ligrafia. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *