Vector Magic

Un convertidor en línia de bitmaps a vectors. Els Bitmaps quan els amplies es “pixelitzen”, quan els redueixes també perden nitidesa. En canvi una imatge de vectors conserva la claretat. Proveu-lo.

VectorMagic

Mandales

Fa un parell d’anys que vaig fer servir aquesta pàgina per fer mandales. Encara que sigui en hongarès, no té massa misteris, una mica d’experimentació amb els botons.

Un mandala fet amb la pàgina web

Un mandala fet amb la pàgina web

Si el volem imprimir cal que premem el botó Impr Pantalla i obrim un programa gràfic (gimp, paint, photoshop…) i l’enganxem…

Mandales

Un altre lloc per fer models de mandales utilitzant algunes figures que anem afegint a una porció del mandala és el següent:

Mandala Maker

Mandala Maker

Que està a la següent adreça:

Mandales2

I per acabar aquest lloc també pots fer mandales, però amb poc control per part de l’usuari:

Mandala kaleidoscopi

Mandala kaleidoscopi

Mandales3

Bones mandales

Estètica de les lletres

Aquelles lletrotes que a vegades ens fan alarmar, també tenen la seva possibilitat de treball “sistemàtic”, que tampoc no és que sigui garantia de res, però que pot ajudar. He trobat una pàgina web que permet fer un full de cal·ligrafia mentre ets connectat. Totes les opcions que hi ha per configurar aquest full són visibles en la imatge que hi ha més avall: Títol de la pàgina, peu de pàgina, grandària de la lletra, alguns tipus de lletra… Aquí sota immediatament clicant sobre la paraula cal·ligrafia hi teniu l’enllaç:

Cal·ligrafia

Aquestes són les dues imatges que il·lustren el procés, que és molt senzill:

Creador cal·ligrafia

Creador cal·ligrafia

Pàgina de Cal·ligrafia

Pàgina de Cal·ligrafia

Espero que sigui de profit