3. Els colors de la Tardor

A la Tardor tot canvia de color… Aquí us presentem unes diapositives inspirades en els colors que caracteritzen aquesta nostàlgica època de l’any. Vermell, taronja, groc,marró…els nens del parvulari han realitzat tot d’activitats relacionades amb la tardor i amb tots els seus colors.

Aquest recull d’activitats va dirigida als infants del parvulari durant el primer trimestre del curs, una vegada superat el període d’adaptació.
El fenòmen de la caiguda de la fulla és característic de la tardor. Es preten que l’infant aprengui i reconegui aquesta estació i tot allò que la defineix: la transformació del paisatge, els diferents colors, els fruits, festes tradicionals, costums….

Els infants es basaran molt especialment en l’observació directa, l’experimentació i la manipulació per aconseguir els objectius fixats a través d’activitats lúdiques i significatives: tastar i manipular aliments de la tardor, reconèixer i anomenar els colors de la tardor, progressar en l’ús de diferents tècniques plàstiques, compredre el conte de la Castanyera, gaudir de les festes tradicionals, gaudir d’una audició de música tradicional… i tot sempre gaudint dels colors.

Aquest article ha estat publicat en Projecte els colors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *