6. Llibre digital: els colors


Llibre digital dedicat als petits del parvulari per treballar els colors a través de cançons, poemes i contes. Sempre tenint en compte la diversitat dels alumnes i cada una de les seves necessitats.
El llibre mostra les cançons de cada un dels colors, un poema i el conte “globus de colors”, amb la finalitat de treballar la igualtat entre tots, siguin blancs, negres o de tots colors.
Aquí teniu una frase del conte:
“Els globus no volen cap al cel pel color que tinguin, sinó per allò que tenen dintre.”

Hi voleu entrar?
LLIBRE DE COLORS

Publicat dins de Projecte els colors | Deixa un comentari

5. English COLOURS

Una bona manera d’aprendre els colors en anglès, fàcil i divertida! A través d’aquest video, els nens i nenes del parvulari aprenen els colors cantant una cançó.
Primerament es farà un repàs dels coneixemens previs dels alumnes sobre els colors en anglès, i seguidament es visionarà el video tantes vegades com sigui necessari.
L’objectiu és repassar els colors més bàsics ja après anteriorment en altres sessions i introduïr els colors purple i pink al vocabulari d’anglès.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

4. JOC de colors

Projecte d’activitats per als més petits sobre els colors. Al llarg dels exercicis es comença aprenent els colors primaris per anar avançant en la realització dels diferents jocs que se’ns presenten. A través de diferents tipus d’activitats educatives, puzzles, associacions, exercicis de relacionar, etc… els nens es diverteixen i aprenen els colors tot jugant.
L’activitat té com a objectiu aprofundir en el coneixement dels colors bàsics: vermell, groc, blau, i verd. Utilitzant la pissarra digital de l’aula, tots junts realitzem les actvitats.

Publicat dins de Projecte els colors | Deixa un comentari

3. Els colors de la Tardor

A la Tardor tot canvia de color… Aquí us presentem unes diapositives inspirades en els colors que caracteritzen aquesta nostàlgica època de l’any. Vermell, taronja, groc,marró…els nens del parvulari han realitzat tot d’activitats relacionades amb la tardor i amb tots els seus colors.

Aquest recull d’activitats va dirigida als infants del parvulari durant el primer trimestre del curs, una vegada superat el període d’adaptació.
El fenòmen de la caiguda de la fulla és característic de la tardor. Es preten que l’infant aprengui i reconegui aquesta estació i tot allò que la defineix: la transformació del paisatge, els diferents colors, els fruits, festes tradicionals, costums….

Els infants es basaran molt especialment en l’observació directa, l’experimentació i la manipulació per aconseguir els objectius fixats a través d’activitats lúdiques i significatives: tastar i manipular aliments de la tardor, reconèixer i anomenar els colors de la tardor, progressar en l’ús de diferents tècniques plàstiques, compredre el conte de la Castanyera, gaudir de les festes tradicionals, gaudir d’una audició de música tradicional… i tot sempre gaudint dels colors.

Publicat dins de Projecte els colors | Deixa un comentari

2. Conte: la bruixa coloraina

LA BRUIXA COLORAINA

Una bona manera d’aprendre els colors, motivant als alumnes és a través de l’explicació del conte: “La bruixa coloraina”. El conte de la bruixa coloraina és ideal per als més menuts, i una bona manera de repassar els colors, divertida i entendedora. L’objectiu d’aquesta activitat és conèixer el conte i els seus elements, escoltar amb atenció el conte i gaudir-ne, i identificar i agrupar els diferents colors.
Dia a dia hem anat treballant diverses tècniques plàstiques, i amb el conte hem après els colors. Hem disfrutat del conte i hem realitzat les activitats proposades.

On és el blau? A dalt del cel
Com és el sol? Groc i vermell.
On és el verd? Enmig del prat.
I el negre on és? Dins un forat.

Recordem a la bruixa tot cantant aquesta cançó:

Publicat dins de Projecte els colors | Deixa un comentari

1. Cançons de colors

Ja fa dies que a l’escola hem començat a treballar l’hivern; escoltant contes, mirant imatges i fotografies… I avui hem descobert els colors que hi trobem: blanc, blau, gris, lila…
Hem experimentat i decorat la classe, hem pintat amb aquests colors, i el resultat ha estat una experiència molt positiva, motivadora i divertida.
També és molt divertit aprendre tot cantant i per això hem estat escoltant cançons que parlen dels colors… Les hem ballat i hem buscat per tota la classe tots els colors! Ens ho hem passat molt bé!

Aquí teniu una cançó dels colors de Dàmaris Gelabert.

La cançó dels colors

Publicat dins de Projecte els colors | Deixa un comentari

PROJECTE: ELS COLORS


Els colors són molt importants en la nostra vida, ja que els tenim presents en tot el que fem, el que vivim… Així doncs, aquí trobareu moltes activitats, poemes, contes, cançons… on els podrem trobar.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA TARDOR

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El Nadal amb el TIÓ

Edu3.cat

“Una mà de contes”, una artista fa un muntatge amb tota mena d’objectes per il·lustrar el conte de “Carolina i el tió”.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cançó de la castanyera

Publicat dins de General | Deixa un comentari