Documents sobre la Guerra Civil Espanyola: Treball final de 4ESO A

Aquí teniu la proposta de final de curs de la matèria. Es tracta de fer un petit treball, amb els mateixos grups de treball habituals a l’hora partida, en forma de power point, màxim 5 o 6 diapositives.

El resultat me l’heu d’enviar a mcamps39@xtec.cat abans de diumenge 14 de juny. El treball és obligatori: servirà per arrodonir notes a l’alça i, en més d’un cas, és una bona possibilitat per poder aprovar: Així doncs, preneu-vos-ho seriosament.

Feina abans de fer el power point:

1) Busqueu informació sobre el “Guernica”: Què s’hi representa? Fets històrics representats i intenció del quadre. Simbolisme dels diversos elements representats.

2) Busqueu informació sobre què va passar a la platja d’Argelers (França) a l’hivern de 1939-1940.

3) Busqueu informació sobre “La novena o la nueve de Leclerc”. Quin homenatge han rebut aquests darrers dies per part de l’ajuntament de París i el rei d’Espanya? Quina valoració feu d’aquest homenatge? Relacioneu-ho amb el concepte de memòria històrica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *