VISITEM L’HORT DE LA LOLITA

El dilluns 28 de març vam anar a visitar els  horts de Cal Botafoc. Primer ens van explicar que havien de tenir cura de no trepitjar les plantes ni les flors. Vam veure que hi han molts horts de diferents persones, però el de la Lolita és mooolt maco.

La Lolita té diferents tipus d’enciams, té pastanagues, té maduixers (alguns nens de la classes també en tenen  a casa). Fins i tot té flors que es mengen, molts de nosaltres em estat molt valents i les hem tastat!!! També hem fet un nou amic, un espantaocells molt simpàtic.

Hem plantat uns cigronera de la que hem de tenir cura a casa, a veure si les feu créixer força i podem menjar cigrons!

 

Després hem anar a veure les petites basses a on viuen moltes granotes, però com que no feia gaire sol no les hem pogut veure. Ens han convidat a tornar-hi a veure si la pròxima vegada tenim més sort!

Si voleu veure més….

https://picasaweb.google.com/ester.rodriguezb/Hort#

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *