La gran cursa

La gran cursa

Un dia, la tortuga Pepa va sortir a passejar. Pel camí es va trobar una llebre que es va riure de les potes tan curtes de la tortuga. Aleshores, la tortuga li va dir que, tot i les potes curtes, si feien una cursa, ella guanyaria. La llebre es va posar a riure, no es creia que la tortuga, l’animal més lent que coneixia, la pogués guanyar a ella, l’animal més ràpid del bosc. El dia de la cursa, la llebre va sortir tan de pressa que la tortuga la va perdre ràpidament de vista. A mig camí, la llebre va pensar que no calia córrer tant, perquè la tortuga no l’atraparia mai. Així, va decidir descansar una estona a l’ombra d’un arbre. La llebre, però, es va quedar adormida i la tortuga la va avançar i va arribar la primera a la meta. Des d’aquell dia, les tortuges són molt respectades al bosc i cada any fan una gran festa per celebrar-ho.

Edu3.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *