Activitats

Les activitats que trobaràs aquí t’ajudaran a tenir   un millor coneixement de tu mateix/a, de l’oferta d’estudis existent i de les professions relacionades. Aquestes activitats t’ajudaran en la teva PRESA DE DECISIONS

Activitat 1:

Portal d’Orientació Acadèmica i Professional

http://phobos.xtec.cat/orientacio/orientacio/web/index.php

ORIENTA’T és el portal d’orientació acadèmica i professional desenvolupat pel Departament d’Ensenyament amb l’objectiu d’estimular la reflexió de l’alumnat davant l’elecció d’estudis i sortides professionals.

Activitat 2:

Troba el teu camí professional

http://www.gencat.cat/educacio/orientaciofp/ca.htm

Activitat 3:

Educaweb.com ha creat un nou aplicatiu en línia, denominat “GR. Eina d’Autoaplicació per a l’Orientació Acadèmica i Professional”, d’accés lliure per a totes aquelles persones, majors de 16 anys, que han de prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional.

T’ has de registrar, però és fàcil de fer.

http://orientacio.educaweb.com/ca/presentacio

Activitat 4:

Avalua el teu potencial professional

El teu procés d’orientació ha de començar per una reflexió sobre com ets i que t’agradaria fer. L’anàlisi de tu mateix/a és la fulla de ruta de la teva carrera professional: conèixer les teves característiques personals i identificar tot el teu potencial et permetrà prendre les decisions adequades i corregir la trajectòria quan sigui necessari.
En aquesta secció trobaràs recursos per avaluar els teus punts forts i punts febles i començar el teu camí de desenvolupament i millora professional.

http://w27.bcn.cat/porta22/cat/persona/index.jsp

Activitat 5:

Descobreix les oportunitats professionals que ofereix el mercat de treball

El mercat de treball es transforma de manera contínua. Factors de caràcter econòmic, tecnològic, social o cultural influeixen en la seva configuració i transformen els diferents sectors econòmics: nous àmbits d’activitat emergeixen amb força, repercutint en la demanda d’ocupacions i perfils professionals.

http://w27.bcn.cat/porta22/cat/mercat/index.jsp

Activitat 6:

Coneix les eines per a la recerca de feina

Buscar feina és una feina. Com qualsevol altra feina, requereix del domini d’unes habilitats, coneixements i eines per a que sigui tot un èxit.
En aquesta secció t’oferim totes les eines per a que el teu procés de recerca sigui eficaç, viable i, d’aquesta manera, puguis evitar errors recurrents, reduir el marge d¿incertesa i identificar els interlocutors i els canals més adequats en cada fase d¿aquest procés.

http://w27.bcn.cat/porta22/cat/eines/index.jsp

Activitat 7:

Qualsevol professió pot desenvolupar-la una persona, independentment del seu sexe.

http://www.eligeprofesion.org/pro_001.asp?ipag=1

Activitat 8:

Conéixer tots els estudis que es fan a Catalunya

http://www20.gencat.cat/portal/site/queestudiar/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *