LA MÚSICA EN XIFRES. Consultem l’anuari 2016

Grup Enderrock i Arc publiquen cada any un anuari que recull tot el que té a veure amb la música al nostre país: estadístiques diverses, dades numèriques, comparatives, rànquings de tot tipus, sondejos d’opinió i gustos….. 

Consultant-lo podreu saber per exemple quin va ser el disc més venut l’any passat, quina ha estat la presència de les dones en la indústria musical, quants estudiants de música hi ha a Catalunya, quin és el gènere músical més apreciat per la gent que escolta música…. També ens permetrà endevinar quin és el futur que li espera a la música.

Comencem sabent el nombre d’assistents a espectacles musicals l’any passat.

Anuari 17

Seguiu consultant una selecció del document:

Anuari 2016

1 comentari

  1. menegildo 22 setembre 2017 - 13:03 Contesta

    ets un bon profe cruck

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *