Recursos

MISTER WONG

Al  Mister Wong del professor de música podràs accedir a una selecció de diferents pàgines d’internet per aprofundir segons els teus interessos en aspectes musicals molt concrets  :

www.mister-wong.es/user/toniazor

 

KARAOKE

En aquesta secció anirem fent una col.lecció de cançons en format midi que podrem practicar amb l’ajuda del karaoke.

El primer que faràs és descarregar-te el programa des d’aquesta adreça i instal.lar-lo al teu ordinador:

www.vanbasco.com

Quan l’obris selecciona una carpeta en el teu disc dur (recomanable el nom de Karaoke) on aniràs guardant els midis que formaran la teva llista de reproducció.  En la pantalla principal trobaràs

tant l’opció de guardar com la de cercar a internet arxius midis amb el text,  (no t’oblidis de marcar aquesta opció en el moment de fer la recerca, així en obrir-los amb el programa vanbasco t’apareixerà la pantalla amb el text). També podràs modificar el tempo i la tonalitat per tal d’ajustar la interpretació a les teves necessitats.


Comença practicant aquests karaokes:

Bon dia (Els Pets)

Killing Me Softly (Fugges)

The Phantom Of The Opera (Andrew LLoyd Webber)

Tonight (del West Side Story de Leonard Bernstein)

 

MUSIC TIME

Com a editor de música, tant per escriure’n  com per a convertir arxius midi en partitures, proposem el programa Music Time que et proporcionarem a les classes de Música.

En aquest enllaç trobaràs una introducció al seu funcionament bàsic i com instal.lar-lo: Bàsic Music Time

 

AUDACITY

Descarrega’t el programa Audacity des de la pàgina d’eines de l’XTEC:

http://www.xtec.cat/formaciotic/dvdformacio/eines.htm

Es tracta d’un editor de so digital, que segurament ja coneixeràs per les classes de Tecnologia. A l’àrea de música l’utilitzaràs tant per canviar el format ( de midi a mp3 o wav, per exemple), per modificar el so o per fer enregistraments de música i/ o de  veu que et seran útils en les presentacions que et demanaran en diferents matèries i cursos de l’ESO.

Si en desconeixes els fonaments clica en el següent enllaç i trobaràs una explicació bàsica del seu funcionament: Bàsic Audacity

Aquí tens un exemple: enregistrament de la veu  recitant una poema i per l’altre canal hi posem una música que hem editat anteriorment. Tot junt sona així exportat en mp3 i penjat al Goear.:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *