UNA MÚSICA SIGNIFICATIVA

Disposaràs d’un quart d’hora per exposar  un treball sobre una música que sigui important per a tu.

Segueix el guió:

 

 

 

1. Tria una música per escoltar i explicar a classe que sigui realment significativa per a tu o ho hagi estat en algun moment de la teva vida , música de qualsevol època i estil. (També pots triar una música que creguis que et representa, que t’identifica).

2. Prepara una presentació d’aquesta música amb POWER POINT o amb el PREZI, que et servirà de suport quan facis l’exposició oral davant la classe, (aquí no hi ha de ser tot, sinó el més important, com un guió ) amb els següents apartats:

. Biografia
. Discografia
. Amb l’ajuda de  l’Audacity has de complementar la música que has triat amb 2 o 3 exemples més d’un minut casdascun, diferents naturalment, que poden ser altres obres del mateix autor/a, o que hi tinguin relació, intercalant –hi les explicacions amb la teva veu també enregistrada, compte amb els nivells del volum !!! Tot plegat s’ha d’exportar en format mp3  o wav i ha de ser un sol arxiu de so que sonarà quan cliquis a la icona corresponent de la diapositiva.
. Un petit comentari musical:  melodia, ritme, instruments, caràcter, forma…. 
. Si té lletra l’escrius i  si no és català o castellà la tradueixes.
. La música que tries si pot ser en suport audiovisual.
. Una petita explicació del perquè has triat la música que has triat.

 

Aquest treball té dues qualificacions diferents:
. Una nota del treball realitzat per fer la presentació (estètica, creativitat, qualitat del so, que no hi falti cap punt….)
. Una valoració de la teva competència oral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *