WEBQUEST ABANS DE “LES QUATRE ESTACIONS” DE VIVALDI

“Les quatre estacions” són sens dubte una de les obres més famoses de tota la història de la música. Abans d’escoltar-les seguides i senceres, treballareu en equip una webquest sobre Vivaldi. Se us planteja un repte: Vivaldi vol assistir a Ferrara a l’estrena d’una de les seves òperes, però l’Arquebisbe no el deixa entrar a la ciutat.

Haureu d’esbrinar el perquè treballant com ho faria un geògraf, un historiador i un advocat. Cada grup presentareu el vostre informe per escrit com a base d’un debat posterior entre tots els grups de la classe. Amb  aquesta ambientació preliminar  i necessària ja podrem fer l’audició íntegra de “Les quatre estacions”.

Clica l’enllaç:

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *