Experimentem amb el Projecte el ” Cas del Professor Julius”

Aquesta setmana els alumnes de 2n d’ESO hem continuat treballant en el projecte “Cas  del professor Julius “. Hem anat al laboratori per començar a analitzar algunes de les proves trobades  al despatx del professor. La primera prova que hem analitzat és un  vas d’aigua contaminat. Després d’utilitzar diferents tècniques de separació de mescles heterogènies ( filtració, imantació, sedimentació i decantació i evaporació) hem trobat que la mostra contenia sal , substància la qual no podia prendre el professor. La segona prova que hem analitzat ha sigut la nota del suïcidi la qual estava escrita amb bolígraf i el professor mai utilitzava bolígraf per corregir. La tècnica que hem utilitzat per identificar el color de bolígraf utilitzat en la nota de suïcidi ha sigut la cromatografia.

Ens ho estem passant molt bé i estem aprenent molt.

Alba Anglada i Suchita Kaur.

img_4978

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.