LA PEDRERA

pedrera.jpg  Ahir dimarts vam  anar a la Pedrera . Vam veure  unes  escales en  forma  de la closca d’ un  cargol,  també les onades a la  barana que  simbolitzaven les onades del mar, etc… perquè Gaudí s´inspirava en la  naturalesa. Vam  veure  les habitacions dels nens , també  vam veure les  habitacions  dels homes, dones, cuines, lavabos, el menjador, la sala i una habitació dels objectes. Vam fer un taller que es deia  “EL DIA A DIA DE LA VALENTINA”. Vam  anar a les golfes i al terrat. A la planta  principal de la Pedrera hi vivien  uns senyors que es deien Milà  i li van dir a l’Antoni Gaudí:

—Per què no ens fas una casa?

Però a la senyora Milà no li va agradar aquesta casa…

A vosaltres us agrada?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *