Entrevista sobre la meva novel·la “Ànima de sal”

Si seguiu aquest enllaç, accedireu a l’entrevista que em va fer Sebastià d’Arbó sobre la meva darrera novel·la, Ànima de sal,  al seu programa “Misteris” i que va ser emès per televisió a través del Grup ETV Terramar el proppassat dia 8 de’abril.

L’enllaç contétambé una entrevista sobre un altre tema. Si voleu anar directament a la que tracta sobre Ànima de sal, heu d’anar al minut 39.

Si ho feu des d’un dispositiu Huawei, és possible que no us funcioni l’enllaç. En aquest cas, haureu de copiar l’adreça de la URL directament al buscador. La veureu fàcilment col·locant el cursor damunt de l’enllaç.

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *