Ens ha deixat una gran persona

Seguint aquest enllaç, podreu accedir al meu darrer article, “Ens ha deixat una gran persona”, publicat avui al diari El 9 Nou.

20.01.17 (9N) Ens ha deixat una gran persona

Aquest article ha estat publicat en GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ens ha deixat una gran persona

  1. Joan Sala Vila diu:

    He llegit el teu article referent a Isabel Clara Simó. Hi estic totalment d’acord perquè vaig gaudir una temprada de la seva amistat i del seu espós de tal manera que quan els anava a buscar per alguna activitat cultural em deien que jo era el seu taxista. Després de la mort del seu espós i ella viure a Barcelona i amb canvis en la meva vida no hi vaig contactar més. Sortosament queden els seus llibres per dialogar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *