Ensenyem el que fa falta ensenyar?

En l’entrevista que fa Eduard Punset a Claudio Naranjo es plantegen aspectes de l’educació que ens fan reflexionar. Claudio Naranjo planteja que l’escola, encara avui, no recull com a finalitat  “ser feliç” . Parla de frau en l’educació quan aquesta es limita a la transmisió d’informació. Creu que hi ha d’haver una transformació dels educadors perquè aquests puguin aprendre a ser dirigint-se a les propies emocions.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/GLJTBct5pZ0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/nFrooBH85Xs" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About mmiral5

En este lugar vamos a mostrar los cuentos que David y Rubén trabajan en lengua castellana. David y Rubén son dos alumnos sordos del Ceip Catalunya de Sabadell. El soporte visual es muy importante para ellos porqué les facilita la comprensión del cuento. Para ellos y para todos los niños que quieran utilizarlo abrimos este blog. Isabel Miralles: mmiral5@xtec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *