Curs de TDAH per al professorat. Tarragona

 APYDA apyda21@yahoo.es COMUNICA:

Curs de formació gratuït

Organitzat i promogut per APYDA, associació difusora de la problemàtica del TDAH de Tarragona i comarques.
 
 Amb el reconeixement pel professorat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, reconegut dins dels Plans de Formació de Zona.

Col.labora CAIXA TARRAGONA

 LLOC: Auditori Caixa Tarragona.

Dia: dissabte, 6 de juny de 2009

PROGRAMA 

De 9.45 a 14 . Presentació del curs. Amb la col.laboració de l’inspector d’educació Paco Valverde
Modalitat: (presencial)  Metodologia per exposició i col.loqui

Nivells a que va dirigit : Professorat d’educació infantil, primària i secundària
Ponent: 
  
Psicòloga especialista en TDAH Paqui Ojados
Durada: 5 … hores

Descripció:

Objectius:

Donar estratègies i eines per a poder abordar el transtorn dintre de l’aula, creant així un ambient de compresió i motivació per a l’afectat/ada i d’aquesta manera poder tenir tots en bon ambient dintre de l’aula.
 
 Continguts: S’explicara que consisteix el transtorn. Es donaran estratègies als educadors per a poder ajudar a l’afectat per a poder dur un nivell d’estudis com la resta d’alumnes. També es donaran estratègias per a poder calmar la hiperactivitat i impulsivitat d’una manera beneficiosa per a l’afectat/ada i par la resta de la classe.

S´ explicara què fer quan es presenta el trastorn de la conducta
 
Metodologia: És donaran pràctiques, es donaran tota classe d’estratègies, metedologia per a aplicar a classe als nens amb TDAH És donaran explicacions en power point.
 
Justificació: Aquest curs ha estat organitzat per APYDA donat la demanda després de les jornades amb la psicòloga Paqui Ojados 
 Les ponències tan interessants que tant interès van  despertat entre els assistents del món de l’educació per trobar molt importants per dur-les a les aules de manera pràctica i assertiva els nens afectats per TDAH.
Recordeu és gratuït.
 
Moltes gràcies.
Junta de Apyda
 
 
 Currículum Paqui Ojados en l´actualitat :
 
– Psicóloga infanto-juvenil en centre TEDEA a l’Hospital Teknon. Barcelona.

– Psicóloga infanto-juvenil al CSMIJ de l’Hospital Clínic de Barcelona.
 .
– Cursos, seminaris i conferències a pares, professors i altres professionals educatius i clínics sobre el “TDAH” i sobre estratègies educatives amb nens i adolescents. Fundació Privada ADANA. Barcelona,

– Coordinadora i terapeuta dels Grups d’Habilitats Socioemocionals (nens i adolescents, majoritàriament amb TDAH). Fundació Privada ADANA. Barcelona

Deixa un comentari