Llibres de text

homework

Hi ha llibres de diferents editorials que ens poden ajudar a estudiar els crèdits d’aquest grau. En aquest apartat trobareu alguns dels llibres que tracten els crèdits M2 (atenció sanitària) i M3 (atenció higiènica).

És possible que al centre on estudiem, si hem escollit la modalitat presencial, facin servir una editorial en concret. No obstant això, si a classe no fem servir cap llibre o estudiem a distància i volem tenir un llibre de consulta, us deixo la referència i la meva opinió d’alguns llibres que he tingut l’ocasió de llegir.

El meu consell és que no compreu cap llibre fins que no n’hagueu llegit algun capítol amb atenció. Amb això no vull dir obrir el llibre pel mig i veure si m’agraden les imatges, sinó agafar-lo de la biblioteca i treballar algun tema amb ell. Penseu que a cada persona ens agraden els llibres d’un estil concret.

Trobar el llibre que s’adapti a les vostres necessitats requereix temps, tingueu paciència!

ALGUNS LLIBRES DE M2. ATENCIÓ SANITÀRIA

  • Atención sanitaria, Ed Paraninfo  ISBN 978-84-9732-452-6

http://www.paraninfo.es/catalogo/9788497324526/atencion-sanitaria

Aquest llibre és el més complert que he trobat. Ben redactat, amb uns continguts teòrics amplis i moltes activitats. Potser la única pega és que té poques il·lustracions.

  • Atención sanitaria, Ed McGrawHill   ISBN 978-84-481-7139-1

https://www.mhe.es/ceo_index.php?lugar=m&isbn=844817139X&sub_materia=372&materia=10&nivel=c&comunidad=Castellano

Tot i tenir un bons esquemes i il·lustracions, aquest llibre té un contingut amb una redacció que en molts apartats pot ser difícil de seguir per un estudiant de grau mig, sense l’orientació d’un professor. Pot ser un bon llibre de reforç si s’estudia de forma presencial, però pot resultar difícil sense el suport d’un professor.

  • Atenció sanitària, Ed Altamar  ISBN  978-84-15309-27-7

http://www.altamar.es/catalogos/libro/Atencion-a-personas-en-situacion-de-dependencia-37/Atencion-sanitaria-9788415309260

És el llibre més fàcil de seguir, degut a que té els continguts més baixos a nivell teòric. Potser en algunes qüestions sanitàries necessitareu ampliar la informació i buscar llibres de suport més complerts.

Salut,

Professor Bacteri