suggerències tamtam

 ESCOLTEM MÚSICA!

En aquest apartat us recomanem:

• Audicions infantils en família de l’Auditori i el Palau de  la Música (disposeu de la programació d’aquesta temporada al TamTam)

• Cd de cançons populars, pensat per a  nens i nenes de 0 a 3 anys. Es diu “Ning-Nong”.Cd recopilatori de cançons del món: “Putumayo Kids” amb sons que desperten els sentits i la curiositat dels més petits.

ANEM AL TEATRE!!

• Teatre infantil a la “Fundació Joan Miró”, al Parc de Montjuic. Podeu consultar informació sobre les representacions mensuals a la seva web www.fundaciomiro-bcn.org a la secció “espectacles infantils” de l’àrea educativa.

• Teatre infantil al “Teatre Guasch”, c/Aragó,140. Igualment podeu consultar les representacions mensuals a la seva web www.guaschteatre.com.

Tan les obres teatrals a la Fundació com al Teatre Guasch són de curta durada, que els vostres fills disfrutaran d’allò més.

CASES RURALS

 En aquest apartat us donem una relació de cases i hotels rurals que ens heu anat recomenant i que per tan us aconsellem per anar-hi en familia i passar unes bones vacances o disfrutar d’un cap de setmana.   

* Mas La Cirera (St.Boi de Lluçanès- Barcelona)  

* Vilars Rural, ubicats a tres municipis: Sant Hilari Sacalm, Cardona i Arnés. Disposen de granja, entorn natural i activitats variades per a nens i nenes 

* Hotel Muntanya (Prullans de Cerdanya – Lleida): disposa de piscina climatitzada, ludoteca per a nens i un ambient molt familiar i acollidor  

* El Pou Colom (L’Armentera – Girona), és un allotjament rural adaptat per anar-hi amb nens.

* Ca l’Escolà (St.Feliu de Pallerols – La Garrotxa), allotjament rural amb uns exteriors magnífics. Podeu veure la web www.cal’escola.com

* Can Mengol: disposa de granja amb animals, ideal per als nens i nenes!! La seva web és www.masmengol.com

* Casa Arrufat: ubicada a Nalec, un poblet de només 90 habitants a la província de Lleida. La seva web és www.casaarrufat.com i ens l’han recomenada ja que està adaptada per anar-hi amb nens petits; aquests disfruten molt en el seu entorn que és preciós!

SORTIDES I EXCURSIONS

* FUIVES (Centre Mundial del Ruc Català, a prop de Berga): Excursions i visites guiades al Nucli Zoològic, casa pairal catalana, àrea de picnic, reserva natural… Per a més informació podeu consultar la web www.fuives.com o trucar al telf. 646.492.310.

* PARC DE L’ORENETA: Està ubicat a Barcelona i és un espai magnífic per passar un dia amb els nens ja que ténen ponies perqué puguin muntar, un trenet per fer un tomb, taules de ping-pong i un gran espai per a passejar i fins i tot per endur-se’n el menjar i dinar-hi. Per anar-hi en transport públic, es pot agafar el metro L-3 fins Diagonal i fer transbordo als ferrocarrils de la Generalitat fins a Reina Elisenda.

Esperem que siguin del vostre interés i també us demanem la vostra col.laboració en aquest apartat, proposant activitats que hàgiu fet amb els vostres fills i que hagin estat divertides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *