Sortida al Camp d’Aprenentatge de Juneda

El passat divendres 16 de febrer vam anar fins a les instal·lacions del Camp d’Aprenentatge de Juneda (Les obagues) per realitzar dos tallers. El dia va estar marcat per la pluja (sempre benvinguda!) que ens obligà a canviar alguns dels nostres plans.  A primera hora vam sortir amb les nostres bicicletes des de l’Escola direcció a l’eco-centre Les Obagues. Allà, vam realitzar dos tallers:

  • Els de cinquè vam realitzar el taller de forn on vam aprendre a fer pa i coques de pa. Vam veure tot el procès de producció i vam poder tastar els nostres productes. Si voleu repetir-ho i fer-ho a casa, trobareu la recepta a les fotos.
  • Els de sisè vam convertir-nos en cinetífics i vam realitzar el taller món micro. Vam formular hipòtesis, vam experimentar i vam extreure conclusions a partir d’activitats pràctiques i l’observació.

Abans de la sortida, vam comptar amb la col·laboració de Jacint Bordalba (propietari del taller JJ Center i pare de la Isona, alumna de 5è). En Jacint ens va visitar a l’escola i ens impartí un taller sobre com posar la bicicleta a punt abans de realitzar una sortida. Des d’aquí, li volem agrair la seva bona predisposició.

Clicant en la imatge següent, podreu veure les fotos de la sortida:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *