FAULA: ESCAPADA DEL ZOO

Pau de Lucas, 6è B

Un dia un lleó i dos goril·les estaven passejant per la selva. 

De cop van sentir un soroll de motor, van mirar al seu d’arrere i van veure dos cotxes que venien a gran velocitat. Van començar a córrer però els cotxes els van atrapar i amb una injecció els van adormir i els van carregar als camions.

Al cap de molta estona es van despertar i van veure que  entraven en un recinte molt gran al  mig de la selva i els van posar en una gàbia. Els tres estaven molt espantats perquè mai havien estat en  aquell lloc, i van estar parlant del que els havia passat i de com es podrien escapar. Al cap  de molta estona el lleó va dir a un dels goril·les:
– Em deixes més lloc?

I ell li va contestar:

– No que te’n deixi ell!. I es van enfadar així que van dir que s’escaparia
cadascun pel seu compte.

A la nit el goril·la  va intentar escapar-se però no va poder sortir de la gàbia i el mateix va passar amb  l’altre goril·la i el lleó.

Al matí els tres es van limitar a no dir-se res, però al final van acabar explicant-se que havien intentat escapar-se però que havien fracassat. Es van perdonar tots tres. Van tornar a planejar com escapar-se i un goril·la va dir:

– I si tirem el vidre a terra?

Els altres dos van dir:

– Sí, quina bona idea!

Així que ho van fer i al sortir d’allà van veure un camió que sortia d’aquell recinte. Hi van pujar i quan ja estaven molt lluny d’allà van baixar  i van tornar a ser lliures.

La moralitat d’aquest conte és que treballant junts es poden aconseguir més
coses.

Aquest article ha estat publicat en General, Llenguatge. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *