Racó literari

 

lectura1T’ha encantat algun llibre. El voldries recomanar als teus companys/es? 😉
Al finalitzar la lectura d’algun llibre, has quedat decebut? 🙁
En aquest espai del nostre bloc, podeu fer-ho.
Deixeu els vostres comentaris i opinions, recomanar, criticar, valorar….. llibres, còmics, pàgines web, blocs interessants…..

 

180 thoughts on “Racó literari

 1. ALBERT JUAREZ I ERNEST CODINA 5B

  HEM LLEGIT EL 4t VIATJE A LA FANTASIA D’EN GERONIM STILTON AL GERONIMO LI PASSA COSES IN ESPERADES ENS HA AGRADAT MOLT, US EL RECOMANEM XD 🙂

 2. Sauc lopez

  Em dic saüc, aquest còmic es diu Bola de Drac
  , es un còmic d’aventura, de lluita. M’ha agradat perquè és molt divertit, us el recomano.

  El creador de Bola de Drac es diu Akira Toriama

 3. MAX

  M’HE LLEGIT EL LLIBRE DE BUSCA FIERAS I, US RECOMANO AQUEST LLIBRE SI US AGRADA L’ AVENTURA, INTRIGA I L’ EDAT MITJANA. ÉS UN LLIBRE QUE TRACTA D’UN NOI QUE ES TRANSFORMA EN UN HEROI QUAN SALVA AL SEU POBLE DE LES 7 FERES, QUE ES VAN TRANSFORMAR EN SERS MOLT DOLENTS.

  M’HA AGRADAT MOLT PERQUÈ M’AGRADA L’AVENTURA, I TROBO QUE ÉS UN LLIBRE PERFECTE PER L’ AVENTURA, US EL RECOMANO!!!

 4. MARIA MASIA

  He llegit “Zoe en Paris” és molt divertit i molt emocionant. Són un grup de 5 amics : la Kira, la Zoe, la Liseta, el Marc, l’Alex, i sempre estan buscant aventures. Us el recomano !

 5. EVA VIDAL

  He llegit el llibre de ZOE EN NY és molt xulo i molt divertit.Es un grup de 5 amics: la Zoe, la Liseta,
  el Marc,la Alex i la Kira.I sempre estan buscant moltes aventures.
  Us el recomano.

 6. Alex

  M’he llegit el llibre Missió a Nova York de la col·lecció, zona zombi, i m’ha agradat molt, us el recomano perquè es molt divertit i es impactant.

 7. Jaume seró

  Recomano (El diari de grec) “AIXÒ ES MASSA” .Us agradarà molt per la aventura i la comèdia es molt divertit ! XD

 8. Jaume seró

  Recomano (El diari de grec) “AIXÒ ES MASSA” .Us agradarà molt per la aventura i la comèdia es molt divertit !

 9. ARES GIRONES

  He llegit el DIARI D’UNA PENJADA “KFT ha nascut una friqui del pop ,és molt divertit i et fa riure molt .
  Us el recomano.

 10. pau leon

  Us recomano “batman año uno”es plica la mort del seus pares i com es fa batman.En aquesta aventura
  lluita contra”el espanta ocells”i el seu enemic mortal “el joker”
  tot aixo en castella

 11. Ricard Gallart 5eb

  `M’he llegit el llibre que es diu “El diari del Greg quina calda”es molt divertit.

 12. Oriol Sancho Parra

  M’he llegit el llibre “Diari del Greg, un pringat total” és molt divertit i us el recomano.

 13. joel farran

  Mari popins és una mainadera,una mica fada una mica bruixa,que a casa on entra a treballar a de fer front a poder educar a janne michael i els besons amb un espirit de diberció.Ella serà l´única que sabrà portar-los a un mon de ilucions i fantasies.Mery popins hi arriba i s´en va segons la direcció del vent ella va bindre quan venia des del est i s´en va anar quan anava a l´oest.

  Aquest llibre m´ha encantat no te per qué ser de nenes també li pot agradar als nens qual yo us dic que el rrecomano.

 14. Sergi Lasserre Ex-Alumne Escola Alba

  Opino que la saga de llibres ”Percy Jackson y Los Dioses Del Olimpo” està, tan en la literatura com en les descripcions molt ben escrita. La historia tracta sobre en Percy, que un dia descobreix que és un semidéu, fill de Poseidó.
  A partir d’aquell moment, viurà trepidants aventures junt l’Annabeth (filla d’Atena) i en Grover (un sátiro) per a salvar el món del tità Cronos.
  El Marc i jo us recomanem aquest llibre, com també tota la col·leció.

 15. Marc Martínez exalumne Escola Alba

  Opino que la saga de llibres “Percy Jackson y Los Dioses Del Olimpo” està, tan en la literatura com en les descripcions molt ben escrita; La història tracta sobre en Percy que un dia descobreix que és un semidéu fill de Poseidó.
  A partir d’ aquest moment, viurà trepidants aventures amb l’ Annabeth ( filla d’ Atenea ) i d’un sàtir anomenat Grover per salvar el món del tità Cronos.
  El Sergi i jo us recomanem aquest llibre com també tota la col·lecció.

 16. 5b abril

  jo us recomano llegir “el gos dels Baskervilles” sera molt xulo per aquells que us agrada el misteri!!

 17. Enric

  Recomano a 6é a llegir els nostres llibres com POEMES O Aigua Essència de Vida així a ningú li agafrá enyorança

 18. 6è B Marc Martínez

  També m’ he llegit m’ he llegit el llibre “La colla del Deu”. Són un grup de nens que els ocorren moltes aventures i s’ ho passen molt be. Té bones dosis d’ humor i et farà passar una bona estona. N’ han fet diverses edicions amb editorials diferents, això vol dir que aquest llibre ha triunfat. Jo, ja us ho dic és molt bonic

 19. 6è B Marc Martínez

  Durant aquest última setmana m’ he estat llegint un llibre força interessant. Es tracta d’ “El canari robat” de la Tribu de Camelot. És una mitja novela per a la nostra edat que tracta d’ un misteri que s’ ha de resoldre i d’ un gat que parla i que fa profecies. És molt divertit i ple d’ aventures. I si no us agrada us podeu llegir els altre; ‘ hi ha molts més. Jo, per Sant Jordi m’ hen vaig comprar un i us puc assegurar que la vaig clavar.

 20. 6è B Marc Martínez

  M’ he estat llegint el llibre: “La Cala del Mort”. Novela de misteri, aventures i de detectius, la Laura Marlín és una detectiu si s’ he li pot dir així de la nostra edat (12 anys). Investiga un cas a la seva nova llar a casa del seu tiet, en Calvin Redfern perquè és orfe. Després de 11 anys vivint en un orfenat la Laura s’ en va de Silvan Meadowns per estar a casa del seu oncle. La Laura a qui els llibres obren moltes finestres en aquest món li agraden les noveles de detectius sobretot en Matt Walker. Ella creu que per fi ha trobat la tanquil·litat que busca però allà on mira hi veu misteris.

  Us el recomano moltíssim perquè és curtet ( 300 pàgines) i és molt divertit i instructiu.

 21. Carme Moreno

  M’he llegit el llibre de ” Les aventures del megacapità Fonoll” és molt divertit i ràpid de llegir.
  Ús el recomano.

 22. 6é B Sergi Lasserre

  Ja entrada la setmana santa em vaig acabar un dels millors llibres que m’he llegit, sens dubte.
  Es tracta del ”Harry Potter y el misterio del príncipe”, escrit per la gran J.K.Rowling.
  El llibre narra les aventures del tres amics (Harry Potter, Ron Weasley i Hermione Granger), en el seu 6è curs a Hogwarts.
  L’any passat la profecía sobre l’enfrontament a mort del Harry i el Senyor Tenebrós va ser destruïda dins el Ministeri, però ja tothom sap que, inclús dins de Hogwarts, ningú està segur.
  El director de Hogwarts, solicita l’aguda del Harry, ja que junts emprendran un viatje en busca dels Horrocruxes, set parts dividides del cos de Lord Voldemort, esparcides pel món en objectes simples.
  Un pas en fals, i molta gent morirà, la batalla entre Hogwarts i mortífags s’apropa i es pot guanyar o perdre tot.
  Però quan l’única persona a la que el Voldemort tem, es assassinada, el Harry s’adona de que ja ni el Dumbledore ni el Príncep Mestiç el poden ajudar ni protegir. El final s’apropa.
  Llibre meravellós i espectacular, 10 rodó.

 23. 6é B Sergi Lasserre

  Abans de la setmana santa em vaig acabar el llibre d’humor del ”Tom Gates, festival de genialitats (més o menys)”, de la Liz Pichon.
  El llibre tracta sobre la vida del Tom, un nen mandròs i sense ganes d’estudiar amb la Cèlia, la seva pesada germana.
  Amb el seu gran amic, el Derek, i contra el seu ”enemic” Marcus, el Tom viura nombroses aventures, començant per apuntar el gos del Derek a un concurs caní, passant per la senyora ”Mostatchigton” i acabant per un guai aniversari a Dinolàndia.
  El llibre en si té 250 pàgines (amunt o avall), però amb els dibuixos i l’humor que té, se’t fa bastant curt.
  Bon llibre.

 24. JULIA CASTILLO 6éA

  M’he llegit el llibre matilda a mi m’ha agradat molt és un llibre amb molta lletra però si tagrada llegir tel llegiras molt rapit.
  Us el recomano a la classe de sise esta

 25. Kilian Sanz Bascunyana 6èB

  El libro Diario de Greg atrapados en la nieve me ha gustado mucho porqué es gracioso y divertido, te intriga y te hace tener ganas de leerlo.
  Jeff Kinney és un gran autor en libros para niños y adolescentes por su gran talento a la hora de escribir porqué hace de un libro normal a un libro gracioso

 26. 6èB Carme Moreno

  M’he llegit el llibre(Au revoir, Marie)a mi m’ha agradat molt és d’aventures i molt interessant,es llegeix ràpid.
  Us el recomano.

 27. 6èB Carme Moreno

  M’he llegit el llibre (La dotte treu foc pels queixals) a mi m’ha agradat molt és d’aventures i d’intriga. Us el recomano.

 28. 6èb Nico Marco Mallén

  M’he llegit el llibre ” festival de Genialitats (més o menys)” de l’autor L.Pichon, de la col·leció TOM GATES. Aquest llibre tracta sobre un nen anomenat Tom, és un nen que no li agrada molt anar a l’escola per lo que les seves notes no són molt bones. També té un germana que per a ell és la pitjor germana del món i entre ells no es paren de molestar mutuament, també creu que la seva família no el para de deixar en ridícul, a la seva escola hi ha un nen que es diu Marcus que per al Tom es el seu enemic, a més a més te un grup de música (els DUDE3)…
  És molt divertit us el recomano.
  Us el recomano.

 29. Pedro Mur

  P.D.:En el cas que no vulgueu llegir Busca Fieras he vist uns llibres de Adam Blade que són també de monstres, són més llargs i no són de Busca Fieras(ara, una altra cosa es que els trobeu).
  Pregunteu a la encarregada llibres de Adam Blade, i si no, surt el rétol ben gran de Adam Blade a la portada i a la contraportada.

 30. Pedro Mur

  M’agrada llegir llibres d’un escriptor que es diu Adam Blade sovint escriu llibres sobre monstres ficticis:Dracs, serps gegants submarines,centaures asassins de vaques(cosa estraña),gegants de les neus(com el Yeti) o fins i tot un Fénix. Ell ha escrit una seria de llibres que es diu Busca Fieras, són llibres curtets per a la nostra edat (deu tenir unes 100 pàg.),pero enganxen a qui les llegeix. Lo curts que siguin els llibres no es un problema perque ha escrit per lo menys 20 llibres de Busca Fieras.

 31. Alex Duaigues Arrabal

  Aquests dies m’he estat gegint el llibre “El retorn de Tao” aquest llibre encara que pel títul no ho sembli, està ambientat a l’epoca dels preistòrics. És un noi pintador de coves que viu moltes aventures acompanyat d’una noia cega i el seu gosllop.
  Aquest llibre és vastant llarg, té 220 pàgines però hi han vastans dibuixos i és de molta intriga.
  Si voleu viatjar en aquesta època nomès heu d’agafar el llibre, obrir-lo i començar a llegir!!!!

 32. 6èB Carme Moreno

  M’he llegit un altre de llibre de Tom Gates són super divertits i ràpids de llegir. A mi m’agraden molt i us els recomano.

 33. 6èB Carme Moreno

  M’he llegit el llibre “Las mejores aventuras” a mi m’ha agradat molt són tres aventures de misteri, intriga… Us el recomano

 34. Alex Duaigües Arrabal

  Aquests últims dies m’ he estat llegint “Romeo y Julieta” aquest llibre està ambientat amb una ciutat de Itàlia, Verona governada en aquells temps per el príncep Escalus al segle XIV, està basada amb fets reals: va de dos famílies nobles:Los Montesco i los Capuleto que eren enemigues des de feia molts anys.
  En una festa de disfresses el Romeo de la família dels Montesco i Julieta de la família dels Capuleto s’ enamoren, però saben que la rivalitat entre les dos famílies serà impossible casar-se.
  Llavors un frare els casa amb secret.
  El mateix dia del casament un amic del Romeo i el cosí de Julieta lluiten, guanya el cosí de Julieta i el amic de Romeo mor però Romeo volia fer justícia i va matar al cosí de Julieta, el cosí de Julieta és derrotat per Romeo. Això fa que el Romeo sigui desterrat per el príncep Escalus.
  La Julieta molt trista per el fet de que hagin desterrat a Romeo va al frare a demanar-li ajuda i li dona una poció a Julieta que farà que simuli la mort.
  El frare demana a un amic seu que li doni una carta al Romeo ja que ara estava a una altra ciutat, però l’amic del frare no li pot donar.
  El criat de Romeo avisa de la “mort” de Julieta i El Romeo compra una poció per a matar-se al canto de la tomba de Julieta, així o fa i Julieta quan se li acaba l’ efecte de la poció és va despertar amb el Romeo mot al cantó mort pensant que ella havia mort llavor la Julieta va agafar el punyal del Romeo i se’l va clavar al cor.

  Si esteu enamorats aquest llibre us agradarà i potser us fa caure alguna llàgrima us el recomano!!!!

 35. 6èB Nico Marco Mallén

  M’ha agradat molt el primer llibre de la saga Harry Potter. És el llibre “Harry Potter y la piedra filosofal”. Explica la historia de Harry Potter des de que va nèixer fins que fa el primer curs a l’acadèmia Howarts. A mi m’ha agradat més el llibre que la pel.licula.
  És molt interesant, us el recomano!!!

 36. Alex Duaigües Arrabal

  El Dr. Jekyll i Mr. Hyde:
  Aquest llibre és de ciència ficció.
  Va de un home, més vell que jove que és doctor, que fa un perillòs experiment científic, és diu Dr.Jekyll.
  Aquest experiment fa que la persona bona que té ell és mantingui al seu cos, però que amb una poció el seu cos és transformi amb una altra persona: la persona dolenta del doctor. Ell, la persona dolenta del doctor és diu Mr. Hyde.
  Les terribles conseqüències d’ aquest experiment són que cada vegada, mentres el doctor és va fent vell el Mr. Hyde és vagi fent més dolent, té un accident amb una nena i també assassina a un senyor molt important de Londres, però cada veada que fa aquestes transformacions s’ ha de beure la poció.
  Això cada vegada se li’n va més de les mans i ara per fer les transformacions ha de passar una estona…

  És molt interessant i et fa tindre moltes ganes d’ acabar-te’l.
  Així que te’l recomano llegir-te’l.

 37. Carme Moreno

  M’he llegit el llibre de tom gates (festival de genialitats) és molt divertit i m’ha agradat molt, és entretingut i ràpid de llegir. Us el recomano:)

 38. Pedro Mur

  Tinc llegits dos llibres molt divertits:L’estrany cas de l’origamy Yoda i El Darth Paper contrataca.

  Hi ha un nen que es diu Dwight que va fer un origami del Yoda, que donava consells molt bons i molts nens de l’institut anaven a veure al Dwight per resoldre els seus problemes.
  El Darth Paper es la continuació d’aquest.

  Només tinc el Darth Paper si el voleu llegir demaneumel.

 39. Marc Martínez 6èB

  M’ he estat llegint el llibre “Akanuu, l’ arquer persa”, com molt be diu la paraula està ambientat en temps dels Perses. És d’ intriga i us el recomano a tota la gent que li agradi aquest tema. T’ el recomano especialment a tu, Xavier Oró perquè sé que t’ agrada molt el tema.

 40. Marc Martínez 6èB

  M’ he estat llegint “Les històries de Labepra”, és de fantasia i intriga, l’ autora té 14 anys!! Ella mateixa es fa els dibuixos i ha presentat la segona part

 41. Marc Martínez 6èB

  M’ he estat llegint “La llamada de la salvaje”. El recomano a les persones que els hi falta un llibre per a tenir un exel·lent i no saben quin llibre llegir-se. Doncs aquest perquè és curtet però és molt bonic.

 42. meryem on febrer 4th,2013

  M’he llegit un llibre que es diu “la muntanya que parla”.es molt divertit i molt aventurer.
  Jo el recomano per als aventureres i els atrevits,
  en algun pàgina tidras pistes per a resoldre el misteri…
  Es molt divertit!

 43. Enric

  Recomano El llibre Seguint les petjades del Rei Artús ,amb definicions com el Kalafata i amb uns petits reportatges sobre l’edat mitjana,el bosc medieval nens a l’ edat mitjana,la taula rodona… Tot aixó fara que aquest llibre sigui irresistible ☻
  A per cert te 128 pagines i es de la editorial BLUME .

 44. meryem on febrer 4th,2013

  M’he llegit un llibre que es titule “la muntanya que parla”.M’ha agradat molt perque es de una aventura,i jo el recomano per la gent que li agrada les aventures i als oles aventureres.Es molt divertit i emocionant!
  Quan el llegiu ja sabreu lo emocionant que es,y en algun capitol hos quedareu amb pregunta encara que potser que al final tindreu la resposta de la vostra pregunta.

 45. Alba Muñoz

  M’he llegit un llibre que es diu “el lladre invisible” de La Penya dels Tigres. Jo us el recomano perquè es divertit i també hi ha molta intriga, us ho passareu molt bé!!
  🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *