VIU LES MATEMÀTIQUES I SOROLLA

Hola!

El divendres dia 6 de novembre els alumnes de cinquè vam anar a Lleida, al CaixaForum, amb autocar, passant per Pardinyes. En arribar vam començar a fer l’activitat de “Sorolla. El color del mar”, desprès vam fer una pausa per esmorzar i per finalitzar vam fer l’activitat de “Viu les matemàtiques”.
Primera activitat: a Caixa Fòrum vam veure una exposició de quadres del Sr.Sorolla. Al Sr.Sorolla li agradava molt la platja perquè pintava els quadres allí, i diuen que si agafem un microscopi veurem granets de sorra. També hi havia un quadre, que un senyor ha prestat, i que anirà d’exposició en exposició, viatjant per diferents ciutats.
Segona activitat: “Viu les matemàtiques” va ser molt divertit perquè vam fer moltes activitats. Observar un planetari i dir quina distància és més curta entre dos punts, una carrera de cintes on ens van explicar que era una cinta de modulus, ens van contar un conte, vam resoldre un misteri…
A l’excursió, en general, ens vam portar força bé. Va ser diferent de l’ultima sortida perquè era en un espai tancat. Crec que a tothom li va agradar la visita.

Blau, Marc, Èric i Sofia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *