SORTIDA AL PARC ASTRONÒMIC D’ÀGER

El passat dilluns dia 10 de març l’alumnat de cinquè vam fer una sortida al parc astronòmic d’Àger. A l’arribar vam esmorzar i tot seguit vam entrar al planetari multimèdia digital que té una cúpula mòbil de 12 metres de diàmetre, on ens van projectar l’espectacle audiovisual “Galaktos”, un viatge per la Via Làctia que va ser completat amb el reconeixement del cel de la nit. Tot seguit vam visitar el Centre d’Observació de l’Univers on vam conèixer els diversos instruments que hi havia i vam poder observar el sol. I per últim vam fer el taller “El sistema solar a l’habitació” on vam repassar les característiques dels planetes. Després vam dinar a l’àrea de pícnic i vam tornar cap a l’escola! Ens ho vam passar molt bé!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *