La capsa sorpresa!

Fa un parell de setmanes aproximadament vàrem viure una setmana plena d’emocions. Primerament vam rebre una capsa sorpresa plena d’objectes molt interessants que ens ajudaven a esbrinar el nom de la nostra classe. Ens va costar una mica ja que no és un ofici que coneixem molt bé però per això ho trobem tant interessant ja que podrem aprendre moltes coses. I posteriorment ens va arribar un altre gran sorpresa, què ja tots coneixeu! en Jaume.

2 thoughts on “La capsa sorpresa!

  1. ONA

    A l’Ona l’ha agradat molt i a casa ens sembla molt interessant!!! i en Jaume??? ella ens ha explicat que és una titella maquíssima i, evidentment, estem desitjant rebre-la a casa.

    Una abraçada.
    sonia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *