XV Trobada de corals d’educació infantil i primària

La quinzena trobada de corals d’enguany es va dur a a terme al Teatre Monumental de Mataró el passat dilluns 8 de maig.

noticiaDurant l’acte, en el qual van participar dotze corals de deu centres del territori, es va poder gaudir de tot tipus de peces, interpretades en una primera part per cada una de les escoles i en una segona part interpretades per tots els assistents alhora sota la direcció de l’inesgotable Constantí Sotelo. Per conduir aquesta trobada enguany vam poder gaudir de la preesència de la MONE, que va encetar la trobada amb una adaptació del grup Gertrudis d’Imagine de John Lennon.

Els centres participants en aquesta edició van ser, per ordre d’aparició, l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt, l’Escola Pereanton de Granollers, l’Escola Germanes Bertomeu, l’Escola La Roureda de Tordera, l’Escola Camí del Mig de Mataró, l’Escola Sobirans d’Arenys de Munt, l’Escola Maristes Valldemia de Mataró, l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt, l’Escola Josep Manuel Peramas de Mataró, el Col·legi SEK-Catalunya de La Garriga i l’Escola Joan Abelló de Mollet del Vallès.

Només com a tall d’exemple, d’entre les cançons interpretades citarem cançons com Mentides sense malícia, de Lola Casas i Xavier Rodon, Tutira mai nga iwi, cançó maorí, o Bring me a little water, Sylvia, cançó gospel. Podeu veure un petit vídeo de l’acte a través del següent enllaç.

Per tancar la jornada tots els assistents van cantar plegats el cant de la trobada, i amb unes paraules de la directora dels Serveis Territorials del Maresme Vallès Oriental, Carmina Pinya, es va emplaçar tothom a retrobar-se en la XVI edició.

Aquest article ha estat publicat en General, Trobada de Corals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.