L’Escola Meritxell entrega els premis ExACCT a l’innovació i la creativitat

Per aquesta primera edició s’hi van presentar 80 alumnes què van desenvolupar 22 projectes en tres categories des de 5è de Primària fins a Batxillerat. Els premis, fruit de tot un any de treball, premien projectes d’innovació que es fonamentin en els tres eixos fonamentals de l’escola: Creativitat, Treball Cooperatiu i Noves Tecnologies.
Premis-ExACCT-2017-Guanyadors
L’escola va comptar amb un jurat d’alt nivell composat per Xavier Verdaguer, emprenedor, Franc Ponti, expert en Innovació i Creativitat, Pere Coll, reconegut artista multidisciplinar, i Joan Mateo, Catedràtic de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació.
 Per si es tranqués l’enllaç anterior aquí el teniu: http://www.fundaciomeritxell.cat/entrega-dels-primers-premis-exacct-a-la-innovacio/
Aquest article ha estat publicat en Esdeveniments centres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.