1ª sessió SEMTAC Maresme III (Baix Maresme)

Les jornades del seminari TAC del Baix Maresme es van iniciar el 7 de novembre  fent una valoració del seminari del curs 2015-2016.

Durant aquesta primera sessió es va informar dels continguts del SUPTAC d’enguany proposats des de l’àrea TAC, i per organitzar el contingut que es defineix a nivell de zona es van aportar dues propostes de treball:

Seguint els materials proporcionats des de l’Àrea TAC es treballen els continguts de la 1ª sesssió sobre programació i robòtica. Seguint el guió de la sessió, es revisen les presentacions per fer difusió en els claustres, s’explora l’espai Toolbox i es realitza l’activitat de revisió de les apps de l’Edu 365.

S’acorda que de cara a la 2ª sessió del seminari es ferà una visita al BDN Fablab.

 

Aquest article ha estat publicat en Seminaris TAC, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.