1ª sessió seminari TAC Maresme I (Mataró)

El passat 7 de novembre ens vam trobar per primer cop els coordinadors/es d’informàtica de Mataró per a realitzar el Seminari de Coordinació TAC.

Vam començar amb la presentació dels formadors, presentació de la plataforma Odissea i la configuració d’aquesta per poder veure tot el Symbaloo a la pantalla.

Es va recordar que aquest any el seminari és rotatiu i que cada sessió es realitza a un centre diferent. S’ha acordat l’ordre dels centres pels propers seminaris: 5 de desembre→ Àngela Bransuela; 6 de gener → Camí del Cros; 20 de març → Marta Mata; 15 de maig→ Vista alegre.

S’ha fet menció també que seguirem el guió del departament tal i com es va decidir per mitjà de l’enquesta que es va passar als participants. L’estructura de les sessions serà la següent:

  • 15-15:15 Informacions
  • 15:15-15:30 Bones pràctiques (A càrrec del coordinador/a del centre on es porta a terme la sessió).
  • 15:30-17:30 Treball Departament
  • Acabem el Seminari a les 17:30 perquè farem la visita a un centre Educatiu.

Es continua amb la presentació del Symbaloo i els accessos que conté.

Acte seguit es va fer una roda per saber què motiva als coordinadors a tenir el càrrec que desenvolupen i els seus neguits.

Un cop escoltades totes les aportacions, es va procedir amb l’explicació de la sessió 1 desenvolupada pel departament: Programació i Robòtica a l’aula.

Es deixa un temps perquè els participants desenvolupin les tasques plantejades i a continuació se’ls explica la manera de recollir per mitjà del DRIVE del curs les actuacions que es fan al curs per justificar les hores NO presencials.

A les 17:30h es va acabar la sessió.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.