Jornades de formació coordinadors TIC/TAC de centre

Durant el primer trimestre del curs 2016-2017 es van dur a terme uns jornades de formació adreçades tant a nous coordinadors com a coordinadors amb experiència que volien posar-se al dia de les novetats relatives a aquesta àrea.

Durant les quatre sessions presencials es va parlar extensament tant sobre les eines de les quals disposen els centres per dur a terme aquestes tasques com són el sistema de suport preventiu o el planificador, com sobre distribucions i actualitzacions d’infraestructures que s’estan duent a terme. Es va parlar també sobre la vessant TAC d’aquest càrrec a la qual s’està donant cada cop més pes per mirar de facilitar la incorporació de les eines TAC dins la pràctica docent habitual.

Amb aquest objectiu la tasca encomanada als assistents va ser fer un recull de l’ús de les TAC en els seus centes. En aquest enllaç es poden veure algunes de les aportacions que van fer els coordinadors relatives a algunes activitats que s’estan duent a terme en els centres que van, des de participacions al Mobile History Maps fins a iniciatives dissenyades pel propi centre com gimcames aprofitant els dispositius mòbils o muntatge d’aules informàtiques amb recursos escassos.

Aquest article ha estat publicat en Audiovisuals, Formació, General, Recursos, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.