Fira Impulsem la robòtica 2017

Com a tancament de l’edició d’enguany del programa Impulsem la robòtica, Tecnologies creatives a l’aula, el passat divendres 17 de febrer es va celebrar una fira en la qual els centres participants exposaven les seves creacions.

La fira va mobilitzar gairebé 5000 persones entre alumnes i professors de centres de secundària de tot Catalunya i es van poder veure més de 300 projectes diferents desenvolupats amb Arduino, una tecnologia open-source que s’està utilitzant en molts centres d’arreu del mon.

Del Maresme i del Vallès Oriental hi van participar l’INS Arquitecte Manuel Raspall, la SI Manuel Casco i Formiguera, l’INS Marta Estrada, l’INS Pere Ribot, l’INS Aiguaviva, l’INS Alba del Vallès, l’INS El Sui, la SI de Dosrius, l’INS Vinyes Velles, l’INS Tordera,  l’INS de Sant Pol i l’INS Celestí Bellera amb propostes molt variades i sosprenents.

D’entre els projectes que aquests centres van presentar podem citar, entre d’altres, un Quinto electrònic, una banda de jazz amb instruments basats en Arduino  o un hivernacle automatitzat per criar cargols.

Aprofitem des d’aquest espai per felicitar a tots els participants, encoratjar-los a continuar amb la bona feina esperant retrobar-nos l’any vinent.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.