3ª i 4ª sessió SEMTAC Maresme I

La 3ª i 4ª sessions del seminari TAC es van dur a terme a Mataró amb els següents temes tractats:

Temes de la 3ª sessió:

Primer es van destacar diferents notícies i novetats entre elles cal destacar la difusió de la Linkat lleugera i la Linkat blava. Les noves Linkat van aixecar forces expectatives.

Seguidament els diferents grups de treball van continuar amb els seus objectius de curs: elaborar el Pla TAC, desenvolupar activitats per a adquirir la competència digital i veure les possibilitats de la robòtica als centres educatius.

Finalment es va treballar amb els materials proporcionats des de l’Àrea TAC i que giraven entorn el Google Apps for Education.

Temes tractats durant la 4ª sessió:

La 4 sessió del Seminari TAC de Mataró es va canviar de dia per tal de facilitar l’assistència dels coordinadors d’informàtica a l’ITWord Edu. Per això es va realitzar el 14 de març. Aquest canvi va ocasionar que l’assistència en aquesta 4a sessió fos molt reduïda.

Els assistents a aquesta sessió vam estar reflexionant sobre com introduir la robòtica als centres i van veure la necessitat de que el Centre de Recursos pogués tenir les Bee-boots en préstec per als centres interessats. Per altra banda es va comentar la importància de participar en les jornades que es realitzaran en breu, la d’Inclusió Digital a Badalona i la de Robòtica Educativa a Cornellà.

 Un cop fet això es va presentar les diferents eines suggerides des de la proposta de l’Àrea TAC i es va animar a utilitzar-les al centre.

Finalment es van reunir en grups de treball per anar concretant la feina que s’haurà de presentar a final de curs en el Seminari com a resultat del treball fet en els diferents grups.

Aquest article ha estat publicat en Formació, General, Seminaris TAC, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *