Completades les jornades presencials per nous coordinadors TIC/TAC

El darrer dilluns 9 de novembre es va celebrar la darrera jornada presencial per nous coordinadors TIC/TAC.

Enguany aquesta formació s’ha dividit en quatre sessions presencials i una telemàtica que es conclourà durant les següents setmanes i que permetrà als assistents certificar una formació de 20 hores.

Durant aquesta formació s’han tractat temes com l’encaix del coordinador TIC/TAC en el centre, el pla TAC, le seines de suport que ofereix el departament a la gestió del maquinari o el model TIC vigent. També es va donar veu a les opinions i experiències dels assistents en el temps que porten fent de coordinadors, tant els novells com els més experimentats.

Els continguts tractats durant les sessions es poden trobar en aquest enllaç. Pel que fa a les activitats que cal fer per completar la formació es poden trobar en el curs moodle JTC al qual podreu accedir mitjançant la contrassenya que s’ha enviat per correu a tots els participants al curs.

Aquest article ha estat publicat en Formació, General, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *