Sessió “Protecció de Dades Personals als Serveis Educatius”

Entre els dies 9 i 19 de febrer d’enguany, s’han realitzat unes sessions als diferents Serveis Educatius de Zona del nostre territori, sobre la Protecció de Dades Personals.

imatge_proteccio_dades

Les sessions han tingut dues parts diferenciades:

– Durant la primera part s’ha fet una presentació amb la normativa vigent en quant a la protecció de dades personals, així com s’ha parlat de les diferents pràctiques del dia a dia en els Serveis Educatius.

– La segona part ha estat de caràcter pràctic. Hem après a descarregar i utilitzar dos mètodes de protecció de dades pels fitxers digitals: per una banda hem après a comprimir/descomprimir amb contrasenya (en format zip, rar, etc.) i per altra banda hem après a encriptar/desencriptar fitxers (amb contrasenya i amb fitxer clau).

A partir d la setmana vinent estarà actiu un espai al Moodle perquè els assistents a les diferents sessions puguin fer consultes/aportacions sobre tots els continguts treballats.

Aquest article ha estat publicat en Formació, General, Protecció Dades, Serveis Educatius. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.