3a sessió STAC 14-15 del Vallès Oriental II

El passat dia 2 de febrer vam dur a terme la tercera sessió del Seminari TAC del Vallès Oriental II, el de  Montmeló. Com que a la segona sessió es va fer un monogràfic de robòtica, en aquesta sessió vam tractar dos temes: la identitat digital i els dispositius mòbils a l’aula.

El més destacat de la sessió va ser:

– Quant a la identitat digital, tot el debat que va sorgir al respecte de com els centres han de gestionar les diferents xarxes i com poden, o no, impedir, per exemple,  que l’ AMPA tingui un perfil de Facebook on difonen informacions del centre que aquest no voldria que fossin difoses. Aquest tema va posar de relleu la gran importància que el centre tingui confegit un bon pla TAC.

– Pel que fa a la realitat augmentada, va despertar molt interès entre tothom. Us volem recomanar el Colar Mix. Ens el va presentar la Sandra Ruiz Olivares de l’Escola Joan Abelló de Mollet i al vespre, el Jordi Ciurans de l’Escola  Martí i pol de Lliçà d’Amunt,  ja havia fet dues proves que va enviar a la resta de participants.

Aquest article ha estat publicat en General, Seminaris TAC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.