Conferència adreçada a nous secretaris/es de centres docents

Dimarts 21 d’octubre de 2014 va tenir lloc la conferència adreçada a secretaris/es de centres de primària, centres de secundària i centres de formació d’adults que enguany exerceixen aquest càrrec per primer cop.

La conferència va tenir lloc a la sala Polivalent de l’EOI al carrer Onofre Arnau 32 de Mataró, hi van assistir una trentena de persones i va ser a càrrec d’en Daniel López Albiach (Assessor TAC dels SSTT al Maresme-Vallès Oriental).

L’objectiu de la jornada va ser situar als secretaris/es en el seu nou càrrec tot explicant les seves funcions i oferint-los-hi eines per tal de desenvolupar la seva feina. Els continguts de la sessió van ser els següents:

1. Aspectes generals

Funcions del/la secretari/a

Principis que regeixen la gestió econòmica dels centres

2. Programa de gestió

SAGA

Tasques per trimestres

3. Materials de suport

Portal de Centre

XTEC

4. Oferta formativa

– Pla de Formació de Zona

5. Servei de suport i contacte

Us podeu descarregar la presentació que es va visualitzar durant la conferència clicant l’enllaç següent: http://blocs.xtec.cat/sseifpstmvo/?p=2347

Aquest article ha estat publicat en Equips Directius, Formació, General, SAGA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.