Jornada de nous coordinadors TAC de Centre

El passat 22 de setembre de 2014 es va realitzar la jornada informativa per a nous coordinadors/res TAC a la sala Polivalent de l’edifici de l’EOI al carrer Onofre Arnau 32 de Mataró; amb més d’una seixantena de coordinadors/es TAC de centres d’ensenyament primari, secundari i escoles d’adults públics dels Serveis Territorials al Maresme i Vallès Oriental.

2014-09-22 15.35.30 2014-09-22 17.20.22

L’objectiu de la formació va ser remarcar la importància del coordinador/a TAC com a referent per promoure, dinamitzar i incentivar l’ús educatiu de les eines tecnològiques (TIC) per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC).

Es van explicar les aplicacions informàtiques que el Departament d’Ensenyament posa a disposició dels coordinadors/es TAC a través de l’atenció a l’usuari del portal XTEC (GEPSE i Planificador, Suport preventiu i SAU), així com diversos aspectes relacionats amb el programari i la connectivitat del qual disposen els centres.

També es va fer una introducció al nou model de gestió de les TIC de la Generalitat de Catalunya.

A continuació us adjuntem la presentació que es va utilitzar per realitzar la Jornada per a nous coordinadors amb vincles a adreces d’interès. També trobareu en aquesta presentació aquells aspectes que estan pendents d’explicar durant la propera sessió, que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’octubre; durant la segona sessió aprofundirem en el coneixement del Pla TAC (així com l’aplicació per elaborar-lo), el programa eduCAT 2.0, programari i models d’aula.

Aquest article ha estat publicat en Formació, General, Professorat novell, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.