2a Sessió STAC 13-14 del Maresme II

Els punts tractats a la segona sessió STAC a Pineda foren:

  • Edubuntu i linkatedu 12.04: experiència de l’Escola Marià Cubí amb una aula d’informàtica mixta (Windows – Edubuntu i Linkatedu), servidor linkat i amb ordinador per alumnes de NEE i ESC Joan Maragall. Hem compartit els enllaços d’on descarregar els arxiu iso.
  • Competència digital: es va compartir diferents experiències d’aula per tal d’enriquir-les competencialment amb l’ús de noves tecnologies. La tasca per fer al centre és omplir la columna 4 sobre com es pot dur a terme a l’aula. Hem enfocat l’activitat com una manera d’aproximar-se al document Competències bàsiques de l’àmbit digital. Tothom penjarà els acords presos en el document que s’ha compartir amb tot el seminari.

Ens va quedar pendent treballar el pla TAC, que mirarem d’abordar a la propera sessió.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 2a Sessió STAC 13-14 del Maresme II

  1. Retroenllaç: 2a Sessió STAC 13-14 del Maresme II | Se...

Els comentaris estan tancats.