Jornada de Nous Coordinadors TAC de centre

El passat 2 d’octubre de 2013 es va realitzar la jornada informativa per a nous coordinadors/res TAC a la sala Polivalent de l’edifici de l’EOI al carrer Onofre 32 de Mataró; amb més d’una cinquantena de coordinadors/es TAC de centres d’ensenyament primari, secundari i escoles d’adults públics dels Serveis Territorials al Maresme i Vallès Oriental.CAM00203L’objectiu de la formació va ser remarcar la importància del coordinador/a TAC com a referent per promoure, dinamitzar i incentivar l’ús educatiu de les eines tecnològiques (TIC) per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC).

L’assessora TAC va llistar les funcions del coordinador TAC i la comissió TAC, va presentar el Pla TAC (i la seva aplicació informàtica), va incidir en l’ús didàctic de les tecnologies que es deriven de la LEC i del programa eduCAT 2.0, i va exposar l’oferta de formació d’aquests àmbits.

El gestor TIC va explicar les aplicacions informàtiques que el Departament d’Ensenyament posa a disposició dels coordinadors/es TAC a través de l’atenció a l’usuari del portal XTEC (GEPSE i Planificador, Suport preventiu i SAU), així com diversos aspectes relacionats amb el programari i la connectivitat del qual disposen els centres.
Al final de la sessió els assistents van poder intervenir per preguntar dubtes o resoldre qüestions.

A continuació us adjuntem la presentació que es va utilitzar per realitzar la Jornada per a nous coordinadors amb vincles a adreces d’interès.

Aquest article s'ha publicat dins de Formació, General, TAC/TIC i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Jornada de Nous Coordinadors TAC de centre

  1. Retroenllaç: Jornada de Nous Coordinadors TAC de centre | Se...

Els comentaris estan tancats.