Nova proposta didàctica de l’assignatura d’informàtica a 4t d’ESO

Lligat amb les experiències del Mobile Congres s’ha creat una proposta didàctica per a l’assignatura optativa específica d’informàtica de 4t d’ESO.  L’eix fonamental de la proposta didàctica és un projecte col·laboratiu per a què l’alumnat dissenyi i desenvolupi una app per a dispositius mòbils, integrant els continguts propis de la matèria dins d’aquest projecte.

Al llarg del mes de setembre s’han organitzat unes sessions informatives per presentar aquesta proposta de forma més concreta. La sessió pels centres del Maresme i Vallés Oriental és el dimarts 17/09/2013 de 17 a 19h. a l’INS Milà i Fontanals de Barcelona. La inscripció a la conferència és des del 2/09/2013 al 14/09/2013 al segïent enllaç.

Trobareu més informació al portal xtec: http://www.xtec.cat/web/curriculum/eso/optativainformatica4eso

Aquest article s'ha publicat dins de Formació, Innovació Educativa, TAC/TIC i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.